Podcast gjest @Karriereveilederen

Karriereveilder’n lovet meg drømmejobben innen august – og nå har jeg 10 (!) jobber! 😂

Husker du at jeg var gjest hos Karriereveilederen (klikk for å høre podcasten 👈🏻)? Der lovet Karriereveilederen, Elaine, at hun skulle hjelpe meg å finne drømmejobben innen august i år. Sammen skal vi jobbe med å oppdatere cv’n min og finne ut av hva jeg vil gjøre. For det er jeg faktisk litt usikker på. Men nå har jeg virkelig fått teste ut litt ulike jobber. 

Jeg fikk jobben(e)!

I løpet av de siste ukene kan jeg fortelle at jeg har fått meg jobb! Faktisk flere jobber. Noen av jobbene er noe ufrivillig, men jeg gjør dem likevel. Jeg kan fortelle at jeg har fått jobb som lærer, rektor (men som rektor fikk jeg sparken av guttene ganske kort tid etterpå), leksehjelp, barnehageassistent, kokk, servitør, vaskehjelp, hushjelp, gartner, reiseleder og noen ganger er jeg faktisk tjener også.

Podcast gjest @Karriereveilederen

Podcast gjest @Karriereveilederen

Lite visste jeg at jeg skulle få så mange jobber på en gang 😂 Jeg har fått æren av å være gjest hos Karriereveilederen på nytt, så igår skal spilte jeg inn podcast igjen. (…også denne gangen fra badet 😂) Episoden slippes aldeles snart, om du vil høre den.

Lag deg selv en fin kveld, uansett hvor mange jobber du måtte ha idag! Vit at du ikke er alene om det 😅

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.