«5 barnsmamma og hverdagshelt på jobbjakt. Etter 7 års permisjon…» Er det håp?

Jeg er heldig. Heldig fordi jeg har en flott heiagjeng rundt meg. En av disse er en jeg virkelig beundrer. Hun sjonglerer mammalivet, mann, driver sitt eget suksessfulle selskap, mens hun studerer ved siden av og har en populær podcast! Hun får til absolutt alt!

Nylig gjestet jeg Karrieveilederen-podcasten til Elaine Bloom. Hun ville snakke med meg, fordi hun vet at jeg er på jobbjakt. Etter hele 7 år hjemme i permisjon. Jeg har ikke vært hjemmeværende, men hjemmearbeidende. Som hun så fint sier det. Og det er jo faktisk sant! Jeg har ikke sittet på sofaen i 7 år mens jeg har sett på dårlig såpeopera på tv’n. Jeg har født 4 barn på 4, 5 år. En av disse var alvorlig syke ved fødsel. Det første året gikk med til kreftoperasjon, oppfølging og bekymringer. Jeg har holdt i tøylene hva gjelder hus, hjem og barn. Fulgt opp skoler og barnehager. Hatt et par frivillige verv. Jeg har vært mamma,  tjener, kokk, vaskehjelp, klagemur… Men nå er tiden (snart) moden for å gå på jobbjakt!

Karriereveiledning med Elaine Bloom @FruBeversHverdag

Karriereveiledning med Elaine Bloom @FruBeversHverdag

Hør hele episoden «5 barnsmamma på jobbjakt etter 7 år i permisjon» HER!

Har du hørt den? Hva tror du om #prosjekt5barnsmammajbb2020? Er det håp? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “«5 barnsmamma og hverdagshelt på jobbjakt. Etter 7 års permisjon…» Er det håp?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.