Frokostbursdag med pannekaker 🥞 & sverd 🗡

Denne helgen har det vært bursdag på agendaen. Vi har feiret stort sett hele helgen! Idag inviterte han til frokostbursdag med pannekaker. Små venner fra barnehagen kom og feiret på terrassen.

frokostbursdag @FruBeversHverdag

frokostbursdag @FruBeversHverdag

Det geniale med frokostbursdag syns jeg, er at ikke hele dagen går til bursdag. Han syns det er supert med frokostbursdag, for da er det ikke så lenge å vente til gjestene kommer 😅 ( På den andre siden er dagen laaang etter bursdagen, men da var han så fornøyd og blid uansett)

Han ønsket seg både pannekaker, sjokoladekake og vafler! Jeg hadde prøvd å overtale han til å droppe vafler, føler det blir vel mye med pannekaker og vafler. Men han insisterte. Taktisk som jeg er, spurte jeg han rett etter pannekaker om vi kunne droppe vafler. Da svarte han ja.

Jeg digger ballonger og fikk plutselig for meg idag at vi skulle ha ballongsverd! Så da fikk jeg brukt mange av de (ubrukelige) lange, tynne ballongene til noe morsomt! Barna måtte slåss med sjefspiraten (meg) , før de måtte gå planken og fant skattekisten.

frokostbursdag @FruBeversHverdag

frokostbursdag @FruBeversHverdag

Ha en finfin dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.