Barnekreftforeningen

Om du ikke allerede har fått det med deg, så er jeg engasjert i Barnekreftforeningen. Jeg ble meget brått og uventet veldig engasjert i dette da Markus i januar ble født med kreft! Ikke nok med at det var kreft, det var også en meget sjelden krefttype. Årlig rammer den 5 barn. Markus var heldig, det viste seg å ikke være noe spredning og svulsten ble i sin helhet operert ut av den lille kroppen som da var kun 13 dager gammel. Under operasjonen har legene kuttet blodtilførselen til den venstre nyren hans, svulsten lå nemlig på venstre binyre. Hvilket igjen har ført til at denne nyren ikke fungerer. Faktisk viste siste måling at den kun har 2 % funksjon, hvilket er det samme som at den ikke virker.

4 dager etter operasjonen!

4 dager etter operasjonen!

Takket være Rikshospitalet ble Markus operert fort og han har kontroller hver 3.måned. Dette skal han ha i mange, mange år fremover.

💙 7 uker og felt kreftfri Markus!

💙 7 uker og helt kreftfri Markus!

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.