Om meg

Hei på deg!
Hvem er jeg? Den uperfekte 5 barnsmamma og kone!

Jeg heter Linn, er gift med Robert. Jeg er mamma til 5 gutter. (Født 09, 13, 14, 16 og 18) Hverdagen er hektisk, men vi får til alt vi ønsker, med god planlegging. Jeg er en kontrollfreak og MÅ har oversikt og kontroll over alt og alle – hele tiden. Heldigvis har jeg en mann som lar meg styre både familie og hjem. Jeg tyr ofte til Toro 1-2-3 kakeposer, rydder en gang i uken og lettvinte middager. Om du også ikke er så «nøye» på det, så tror jeg du vil like bloggen vår!

Sammen har Robert og jeg tegnet, bygget på / ut hus for å skape vårt lille univers. Jeg er opptatt av at hjemmet vårt skal føles som et hjem. Et sted vi har lyst til å være. Et sted barna kan ha med venner, leke og slappe av. Rett og slett et godt, trygt sted å vokse opp.

Jeg er opptatt av at dette ikke skal være en «alt er så perfekt blogg»! Det er vel heller det motsatte! Min intensjon er å vise hvordan livet mitt som 5 barnsmamma og kone er, på ordentlig! Ikke noe filter, bare ekte! Om du vil se hvordan hverdagen vår er, kanskje få litt tips og inspirasjon – Følg FruBeversHverdag på Facebook!

Jeg vier mange ord til min hjertesak, Barnekreftforeningen. Etter at bittelillebror, Markus ble født med kreft i januar 16, har jeg fått et enormt engasjement for dette. I skrivende stund jobber jeg frivillig for Barnekreftforeningen og bidrar med det jeg kan der.

Takk for at du tar deg tid til å lese bloggen vår. Det setter jeg stor pris på.

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser