Sjekk denne lekre kaken 😋

Ingen helg uten en bursdag! Denne helgen var vi først i 30 årslag til en god venninne og dagen etter hadde vi familiefeiring for den nybakte 4 åringen.

En onkel, litt godis + fotball = …

Voksentid, eller alenetid er sjelden vare i huset. Ikke fordi det er klin umulig, men det er  logistikk som ikke alltid er lett å få til å gå opp.  Men lørdag gikk den opp! Onkelen til guttene kom å passet gjengen. De syklet til fotballbanen, så på film og spiste lørdagsgodis. Eldstemann hadde til og med overnattingsbesøk og de skulle sove i telt.

… 3 timer kjærestetid!

Det ga oss muligheten til å dra i bursdagsmiddag og være bare oss i 3 (!) timer! Tiden går fort når man har det hyggelig, men du verden så utrolig godt det var! Det var grillet hamburgere, morsomt selskap og god stemning. Dessuten fikk jeg sette tenna i en av de lekreste kakene jeg har sett! Den var sååå godt ( og jeg er egentlig ikke noe kake-menneske en gang…) Er den ikke fin?

Hva gir man til den som har alt? Jeg satt sammen en rosa kurv med diverse Tupperware produkter og la med noen deilige Rituals favoritter. Ble den ikke fin?

Hva gir man venninnen som har alt? Rosa Tupperware :)

Hva gir man venninnen som har alt? Rosa Tupperware 🙂

Nå skal jeg slenge meg på sofa`n og planlegge neste ukes middager.

Hvordan har din helg vært?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.