Om meg

Hvem er jeg?

Jeg heter Linn er 34 år og gift med Robert. Jeg er mamma til 4 gutter, alle under 7 år. Hverdagen er hektisk, men vi får til alt vi ønsker, med god planlegging. Jeg er en kontrollfreak og MÅ har oversikt og kontroll over alt og alle – hele tiden. Heldigvis har jeg en mann som lar meg styre både familie og hjem.

Sammen har Robert og jeg tegnet, bygget på / ut hus for å skape vårt lille univers. Jeg er opptatt av at hjemmet vårt skal føles som et hjem. Et sted vi har lyst til å være. Et sted barna kan ha med venner, leke og slappe av. Den siste tiden har vi såvidt begynt å designe litt møbler som passer en stadig voksende familie. Et utrolig spennende prosjekt! Bilder kommer etterhvert som om møblene blir produsert!

Jeg er opptatt av at dette ikke skal være en «alt er så perfekt blogg»! Det er vel heller det motsatte! Mitt mål er å vise hvordan livet som 4 barnsmamma og kone er, på ordentlig! Ikke noe filter, bare ekte! Om du vil se hvordan hverdagen vår er, kanskje få litt tips og inspirasjon – Følg FruBeversHverdag på Facebook!

Jeg vier mange ord til min hjertesak, Barnekreftforeningen. Etter at bittelillebror, Markus ble født med kreft i januar 16, har jeg fått et enormt engasjement for dette. I skrivende stund jobber jeg frivillig for Barnekreftforeningen og bidrar med det jeg kan der.

Takk for at du tar deg tid til å lese bloggen vår. Det setter jeg stor pris på.

Linn ⭐️

Annonse:

css.php
Driftes av Bloggnorge.com - Lykke Media AS - hjemmeside og web design - PRO ISP
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.