Lydbøker og apper er genialt til hjemmeskolen! #Lockdown Norge

Lydbøker og apper – genialt til hjemmeskolen!

Jeg har ikke «ro» i kroppen til å lytte på verken podcaster eller lydbøker. For jeg begynner alltid med noe annet, som husarbeid. Så jeg har liksom ikke helt fått teken på det. Men under lockdown perioden har vi hørt masse på lydbøker sammen. Og det har vært allright altså. Apper som Fantorangen, Salaby og Poio har også blitt brukt litt.

Illustrasjon fra Bukkene Brusepå lydbok @hjemmeskole / FruBevershverdag

Illustrasjon fra Bukkene Brusepå lydbok @hjemmeskole / FruBevershverdag

Dagens lydboktips til barn: Og har du enda ikke Brillebjørn er hjemme fra barnehagen selv om han ikke er syk, så anbefaler jeg den. Vi har lyttet på den flere ganger og tegnet fra den også. Forfatteren, Ida Jackson er nemlig en tidligere elev på skolen vår. 

Har du kanskje et godt lydbok-tips til oss?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.