Pukka motherkind pregnancy te // FruBevershverdag gravid tips

Hva er din te-favoritt? Pukka + gravid = sant !!! (Motherkind pregnancy tea love!)

Å være gravid for 5. gang hvorav de fire siste svangerskapene på 4, 5 år, er ingen walk in the park for kroppen. Ihvertfall ikke denne kroppen! Jeg tror kroppen min er generelt utladet og den har sikkert ikke kommet seg ordentlig tilbake til normalen mellom svangerskapene heller.

Tea-love. Jeg har alltid vært veldig glad i te! De siste årene er Pukka og Tea Pigs blitt en av mine store favoritter. Ifjor hadde jeg min egen Pukka tea julekalender– morgenkaffen ble gjennom hele advent byttet ut med en ny, spennende tepose!

Lykken var stor da jeg så at Pukka nå i disse dager lanserer en egen te: motherkind pregnancy! Denne har jeg selvsagt prøvd! Teen er inneholder en blanding av naturens fineste urter, sammensatt for å støtte den gravide i svangerskapet. Den inneholder majestetisk shatarvi (indisk asparges) – brukt i årtusener av kvinner som bærer stjerneskudd, bringebærblad, nesle og peppermynte. 100 % økologisk og koffeinfri.

«Pukka Motherkind Pregnancy tea – naturen mest omsorgsfulle urter for gravide mødre»

Kilde: Pukka.no

Pukka motherkind pregnancy te // FruBevershverdag gravid tips

Pukka motherkind pregnancy te // FruBevershverdag gravid tips

Hva er din te-favoritt? Har du smakt lakris te før? Det er også skikkelig digg! Jeg har nettopp kjøpt en Pukka good night tea som skal prøves ut Ikveld, har du prøvd denne? Foretrekker du varm eller kald te?

Ha en deilig dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Hva er din te-favoritt? Pukka + gravid = sant !!! (Motherkind pregnancy tea love!)

  1. Teresia

    Åh! Jeg elsker Pukka! Epple kanel, alt med ingefære eller kamomill.. Har du prøvd Relax? Min favoritt akkurat nå er Kamomill, vanilje og manukka honey. 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.