FruBeversHverdag// gravid tips til fødebagen

Når pakke fødebagen? Og dette MÅ du ha med!

NB! Inneholder annonse fra tidligere // dette er merket med annonse og er i uthevet skrift og blå farge!

Ifølge appen min, nærmer det seg fødsel. Ukes tips er å begynne å tenke igjennom fødebagen. Det finnes uendelig mange tips til hva du bør ha med deg. Her har jeg samlet mine absolutte must haves:

Nesespray med menthol (min store avhengighet) og lyspsyl (min neste store avhengighet)

-Toalettmappe med min favorittkrem; Mama Bee. Den lukter godt og er akkurat passe drøy å smøre på en tørr mamma-kropp. Selvsagt er tannbørste, tannkrem, deo m.m. også med.

-Ammebh. Jeg er veldig glad i de fra Lindex. Uten spiler. Dessuten selges de i 2 pack og er ganske rimelige.

-Ammetopp.

-Ammeinnlegg.

-En myk deilig joggebukse/kosebukse.

BELLY BANDIT hold in kompresjonstights // !annonse * innlegg! denne er genial etter fødsel da den former, støtter og gir en finere silhuett. Jeg omtrent bodd i min hele svangerskapet, for denne er virkelig super!

-Mobil og lader.

-Helsekortet.

Selvsagt skal jeg også pakke med noen ting til bittebittelillebror, men det kommer jeg tilbake til.

FruBeversHverdag// gravid tips til fødebagen

FruBeversHverdag// gravid tips til fødebagen

Jeg har naturlig nok ikke begynt å pakke fødebage til denne fødselen enda, men har begynt å tenke igjennom hva som må med. Hva er ditt beste tips til fødebagen? Hva måtte du bare ha med? Hadde du pakket noe du absolutt ikke fikk bruk for? Hva? NÅR pakket du den?

FruBeversHverdag// gravid tips til fødebagen

FruBeversHverdag// gravid tips til fødebagen

Ha en strålende og fin dag!

Ps, har du lest hva jeg tenker om fødsler? Om ikke kan du lese det her: Jeg elsker å føde!!! (Intervju med KK)

Klem,

Linn 🤰🏻

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Når pakke fødebagen? Og dette MÅ du ha med!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det har jeg sett på flere lister. Det og matpakke til mor og far! Hallooooo! Du kjenner du snart skal trykke ut babyen og må huske på sportsdrikker og lage matpakker … Nei, tror ikke det. Vi har bestilt pizza rett opp til fødeavdelingen de siste gangene. Og cola! 😋 Det er mer min smak! Og isvann under selve fødselen enig med deg der!

   Svar
 1. Monica BJ

  Her var det litt tips jeg hadde glemt =) De ammeBHene så gode ut, kanskje ejg sakl prøve de denne gangen =) Jeg rakk aldri pakke med førstemann, da ho kom tidligere enn vi trodde. Med nr 2 hadde jeg lært, og en «nødbag» stod klar fra uke 28. Denne gangen bør jeg nok være minst like tidlig ute…
  Lypsyl og innesko syntes jeg det var greit å ha med, joggedresser og lang cardigan 😛 hehe.
  Og selvfølgelig henteset, mamma har vært så snill og strikka nydelige hentesett til alle tre =)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Så heldig du er som har hjemmestrikket! Ingenting slår hjemmestrikk! Jeg strikker jo IKKE selv, men har familie som gjør det. Takknemlig for det.

   De ammebh’ ene er de beste av de rimelige. Jeg er veldig glad i de fra HOTMilk fra Mammatrend, men de er jo en hel del dyrere. Heldigvis har jeg spart på en de fra tidligere. For de ser langt finere ut.

   Ja, lurt å begynne å tenke på å pakke litt for din del. Bank i bordet, håper hun holder seg inne i mange uker til!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.