Beste lørdagskvelden jeg kan tenke meg inkluderer min mann, et godt målitid og … (med oppskrift!)

… gode venner!

Vi hadde en strålende dag på stranden og hele miniklanen var ganske utslitte da vi kom hjem på ettermiddagen. Vi ble liggende på sofaen å spise cheese Doodles og se på film en god stund da vi kom hjem. Noen sovnet. (Og sov alt for lenge, hvilket resulterte i at de ikke fikk sove når kvelden kom …) Det tar jammen på å være ute!

Daniel, Jonathan og jeg var i butikken å handlet blomster og middag. På menyen idag stod det pannekaker til barna og scampi i hot saus med fersk pasta til oss. Vi hadde besøk av våre beste venner, Elaine og Jonas.

For spesielt interesserte er oppskriften på scampiretten her. (Til 2 personer)

ca 300 gram scampi pr person. Jeg bruker som regel frosne scampi.

1 liten boks fløte

2 røde chili

2-3 fedd hvitløk

2 dl sweet chili saus

20 cherrytomater

3 stilker vårløk

1 pakke fersk tagliatelle

Fremgangsmåten er enkel. Start med å surre hvitløk og chili i pannen. Tilsett fløten og sweet chili saus. La det koke raskt opp. Skru ned varmen til halv varme. Sett på vann til pasta. Putt oppi tomater og vårløk i sausen. Pastaen skal koke kun få minutter, i det samme du putter den i vannet legger du oppi scampien. Husk, de skal ikke koke, bare trekke. Koker de blir de seige og ikke særlig gode.

Serveres med en gang, hakk gjerne litt koriander og strø over! Og limebåter! Her har du et smakelig og spicy måltid på veldig kort tid!

Liker du scampiHar du prøvd denne oppskriften før? Om du er glad i scampi, så anbefaler jeg å prøve den, for jeg er sikker på at du vil like den!

Hvordan har din helg vært? Har du gjort noe spennende? 

Klem,

Linn ⭐️

 

 

 

4 kommentarer til “Beste lørdagskvelden jeg kan tenke meg inkluderer min mann, et godt målitid og … (med oppskrift!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.