Bli påskefin – VINN fra luksusprodukter fra Decleor!

*Sponset innlegg*

For kort tid tilbake fikk jeg en utrolig koselig Mail fra Therese. Hun skrev at hun hadde fulgt bloggen i over ett år nå og fikk barn, samtidig som jeg fikk Markus. Therese driver Thereses hud og kroppsterapi og ville gjerne at jeg skulle få gi bort en gavepakke fra Decleor til en av mine lesere! Jeg har selv brukt disse produktene og kan ikke si annet enn at jeg liker de veldig godt. Jeg har hatt litt problemer med stygg hud fra november, men etter at jeg begynte å bruke disse har jeg fått super hud igjen!

«… Barnerelatert vil jeg ikke kalle produktene eller tjenestene mine. Men til slitne småbarnsmødre kan det kanskje være aktuelt?»

Therese – hudpleier og innehaver av Thereses hud og kroppsterapi

Oh, yes! Midt i blinken spør du meg!

Det supre med dette settet er at det er ikke noe lang prosess. Det tar et lite øyeblikk morgen og kveld og vips er du ferdige! Morgenen starter alltid med 3-4 dråper av den gule oljen. Jeg gnir den fort i hendene og påfører. Etterpå er det en kremen som smøres på. Kvelden er lik, men jeg bruker aroma cleansen først. En dose på størrelse med en drue holder i massevis, litt lunket vann før det masseres lett i hele ansiktet. Før jeg gjentar morgen-rutinen. Det høres kanskje avansert ut, men jeg kan love deg at det hele er unnagjort på no time! Dessuten er det definitivt verdt det for strålende, glødende hud?

Vil DU ha denne flotte gavepakken fra Decleor? Svar på dette spørsmålet: Hvilket produkter bruker du i ansiktet idag?

Ekstra sjanse til å vinne:

Du må gjerne dele innlegget også.

Når du kommenterer, husk å skrive at du har delt innlegget også om du gjør det. Da får du dobbelt lodd. Du må ha åpen side, slik at jeg kan se at du faktisk har delt det også. Tagg gjerne @FruBeversHverdag i innlegget også!

Vinneren trekkes påskeaften kl 21.00 og kontaktes på mail kort tid etterpå. Husk derfor å legge inn rett mail adresse – denne vil IKKE bli publisert.

LYKKE TIL!

Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

31 kommentarer til “Bli påskefin – VINN fra luksusprodukter fra Decleor!

 1. Lene Kristin Espenæs

  #FruBevershverdag 😃 jeg bruker både serum, øyenkrem og dag/nattkrem. Renser også morgen og kveld 🌸 Bruker rensog øyengele fra Ole Henriksen, serum, dag og nattkrem fra exuviance. Delt.

  Svar
 2. Birgitte

  Uff, i en travel hverdag blir som regel ansiktet bare vasket med kaldt vann hver morgen. Det hender jeg smører på meg ungenes hudkrem hvis jeg trenger det 😉 Så et sett som bare er mamma sitt hadde jeg digga 😉

  Svar
 3. Ida Henriette Tostrup

  Jeg må vel bare innrømme at jeg ikke bruker noe i det hele tatt. Men slik du beskriver bruken av dette, skal tilogmed jeg få det til😀 Så å vinne dette hadde vært toppers😁

  Svar
 4. Gørill Engh

  Bruker Nivea til vanlig, så det hadde vært supert med en oppgradering. Og så har jeg bursdag på påskeaften så det hadde vært utrolig moro å vinne da. Ha en strålende uke alle dere herlige mennesker der ute. Mvh Gørill.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Nivea har jeg aldri brukt, tror jeg… kanskje som solkrem, men jeg liker ikke konsistensen på kremene deres. Oj, bursdag på påskeaften! Gratulerer på forskudd!
   PS, husk å like/følge Frubevershverdag på Facebook! Og del gjerne innlegget, da får du dobbelt lodd! Ha en strålende uke selv ⭐️

   Svar
 5. Kirsti Haram

  Så flott giveaway! 🙌🙌 Perfekt for litt kvardagsluksus 😍 Akkurat no bruker eg produkt fra Exuviance, og før det brukte eg produkt fra Kiehls. Har ikkje finne min absolutte favoritt, så vil veldig gjerne teste denne 🙌 mvh Kirsti Haram

  Svar
 6. Heidi kjørvik

  Har brukt mye av decleor og elsker det merke, nå har jeg godt litt tom, men har igjen av rensen og oljen. Oljen dufter himmelsk og er min lille luksus i hverdagen 🙂

  Svar
 7. Avdelingholt/ Anja Holt

  I dag bruker jeg Zalna, mot kviser, men jeg er faktisk IKKE fornøyd.

  Jeg får FORTSATT kviser, jeg er 41 år og er på tube nr 2 (og vi snakker måneder med bruk, jeg er tålmodig).

  Kanskje dette er løsningen?

  Innlegget er delt på bloggen! Er det godkjent som dobbelt lodd?

  Svar
 8. Ane

  Jeg elsker oljeserumet fra Decleor💛 Krysser alt jeg har! Jeg bruker for tiden Vaseline intensive Care fra matbutikken🙈 Har brukt dette før da jeg har kjøpt reiseutgaven. Lukter og føles fantastisk!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Du er med i trekningen, Ane! For dobbelt lodd, del innlegget på din Facebook side – tagg gjerne Frubevershverdag eller meg. Husk å like/følge Frubevershverdag på Facebook ⭐️
   PS, Vaseline Intensive CARE, må byttes ut med DECLEOR igjen 👍 Enig med deg, lukter godt og huden føles SUPERDEILIG etterpå!

   Svar
 9. Teresia

  Jeg bruker en face cleaner fra Clinique og en dagkrem fra jasön (eller hvordan det staves).
  Deler selvfølgelig på fb, fordi jeg syns flere skal bli kjent med bloggen din. 😊

  Svar
 10. Barbro A Roksvåg

  Fantastisk produktmerke ❤Bruker Elisabeth Arden eyecream og dagkrem nå iom at min mor kjøpte de til meg 😊
  Ønsker meg veldig denne flotte gave du gir bort til oss lesere 😘
  barbroaer@gmail.com

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Er kremene gode? Jeg har kun brukt 8H kremen fra Elizabeth Arden. Til gjengjeld er jeg super fornøyd med den og bruker den på alt og alle!
   Du er med i trekningen. For dobbelt lodd, del innlegget på din Facebook side! Husk å like/følge Frubevershverdag på Facebook om du ikke allerede gjør det. ⭐️⭐️
   Ha en deilig dag!

   Svar
 11. Sissel

  Åååå! Ikke noe hadde vært hyggeligere enn å vinne slike produkter 😊 Jeg elsker de, og er akkurat tom faktisk 🙃

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.