To av fire gutter borte – en hel natt & fotballmatch med selvmål …

Mandag morgen var det plutselig unormalt stille her. Ikke så rart, kanskje? To av fire gutter overnattet hos bestefar! Der var tante Pluto og onkel Øystein også. Ganske uvant, men behagelig likevel. Det må være lov å si det? Det var en rolig start på dagen: Jonathan gikk ned å så en bolle med fire potetskruer fra helgen, og slukte de! Så var han klar til å kle på seg. Mens vi stod på badet beundret han seg selv i speilet å sa «kake» og pekte på seg selv. Jeg spurte om han ville ha kake. Ja, svarte han fornøyd over at jeg forstod hva han ville. Etter en diskusjon om hvorfor man ikke spiser kake til frokost, fikk han tilbud om en banan. Noe motvillig tok han bananen …. Og enda en banan.

Jonathan 💙 Mamma

Jonathan 💙 Mamma

På formiddagen kom Daniel, Sebastian, tante Pluto og onkel Øystein. Vi spiste lunsj før det var fotballmatch i hagen med Daniels nye fotballmål. Disse fikk han til bursdagen sin av fetterne sine. Daniel & mamma VS tante Pluto & onkel Øystein. Det merkelig var at Daniel mente alt var urettferdig og byttet meg ut med onkel Øystein. (Kan ha noe med selvmålet jeg scoret også …) Det skal ikke stå på innsatsen ihvertfall, jeg ofret meg og hadde noen flotte taklinger om jeg selv skal få si det ⚽️

Daniel ble hentet av Pappa’n sin, han skal ha 3 uker ferie med han. Det er allerede uvant å ikke ha han hjemme. Sebastian savnet storebror allerede etter noen få timer og lurte på når han kommer hjem. Første dagen i sommerferien får definitivt godkjent – eneste jeg håper på nå, er bedre sommervær!

L💙

Annonser

2 kommentarer til “To av fire gutter borte – en hel natt & fotballmatch med selvmål …

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Jeg syns det var helt strålende å være hjemme med bare to av guttene. ( da de overnattet ) Litt uvant i starten, men det går seg veldig fort til. De har godt av å være litt borte fra meg også. Så er det alltid stor gjensynsglede. Med daniel som nå skal være 3 lange uker borte – syns jeg er rart. Han har aldri vært lengre enn to uker borte fra meg tidligere. Så det blir nok litt uvant. Sikkert for han også. Han har allerede både ringt meg og sendt meg melding 🙂 Det viktigste for meg, er at jeg vet han har det bra på ferie.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.