Jeg er lei «perfekte statuser» på sosiale medier – Er det virkelig sånn hverdagen for «folk flest» er?

Jeg er så innmari lei av det perfekte på sosiale medier! Skrytende , perfekte statuser som «min mann baker brød hver morgen», «huset mitt er bare såååå fiiiint og rent – hele tiden!» også videre. Møkk lei! Da jeg begynte å blogge, var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle lyve om noen ting på bloggen. Kan jeg ikke være 100 % ærlig, lar jeg heller være å skrive noe om det tema. Jeg skulle ikke være / fremstå som noe jeg ikke er. Bloggen handler om hverdagen min. Da kan jeg ikke sitte å lyve om hverdagen.  At alt er sååå perfekt! At huset mitt er skinnende rent og fritt for hybelkaniner. For sånn er det virkelig ikke! Hver eneste dag den siste tiden, har jeg fått slengt den ene perfekte statusen etter den andre, rett i trynet! Nå er jeg lei!

Uperfekte blomster!

Uperfekte blomster!

Dette er hverdagen, realiteten og statusen min for øyeblikket: Huset mitt har mange hybelkaniner. De ser ut til å ha flyttet inn både her og der. Jammen tror jeg ikke de trives her også! De danser fint rundt hver gang noen åpner veranda døren. Jeg har til og med slått et slag for posekaker! Til guttenes sommerfest i barnehagen – brukte jeg faktisk posekake! Ja, tenk det gjorde jeg. Ikke er jeg flau over å si det heller. Blomstene mine har stått døde mer enn en uke og jeg har enda ikke fått meg til å kaste dem. Kjøkkenet mitt er et kapittel for seg selv. Kjeler står etter mandagens middag, oppi der igjen står rester etter tirsdagens middag osv. Du skjønner kanskje tegningen? Hele gangen min er full av vogner! (3 stk faktisk, for Jonathans sove vogn fra bh måtte jeg ta med hjem nå som han har ferie) Mellom vognene ligger det store hauger med rent og skittent tøy. Blandet! Ikke har jeg fått meg til å rydde det bort heller. (Jeg kommer sikkert ikke til å gjøre det før om noen dager uansett…) Og bare for å ha sagt det: Robert baker ikke brød hver morgen 😂 Jeg skjønner at en så kjip (og lang)  status ikke er veldig selgende, men det er realiteten her. Er virkelig alt så perfekt som det folk skal ha det til?

Men vet du hva? Jeg er lykkelig! Jeg er fornøyd! Så lenge guttene mine er friske og fornøyde, er jeg fornøyd.

L💙 Fru Uperfekt

Annonser

2 kommentarer til “Jeg er lei «perfekte statuser» på sosiale medier – Er det virkelig sånn hverdagen for «folk flest» er?

 1. Avdelingholt/ Anja Holt

  Ei jeg kjenner sa «man blir ikke lykkelig av en stripete vase» så jeg lo ekstra når jeg så dine bilder. 😉

  Når det er sagt er jeg hjertens enig. Man kan slakke på krava, det er ikke så ille, ferdigkjøpte kaker funker også. Viktigere at mamma og pappa er tilstede enn at far er mutt fordi han har fått kjeft av trøtt mamma som baket hele natta før? Nei, takk….

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Meget godt poeng – man blir ikke lykkelig av en stripete vase 🙂 Ei heller de døde blomstene oppi vasen … Jeg er så lei av at alt må være så perfekt hele tiden. Herregud så slitsomt å føle at alt må være tipp topp hele tiden! Heldigvis er jeg ikke så nøye på det. Som Robert sier » Jeg er glad du ikke har støv på hjernen, kona mi!»

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.