«Har Robert kjøpt blomst til deg, mamma?» –> blomst, du liksom?

Robert og jeg spiste reker igår kveld etter at guttene hadde lagt seg. Da kom jeg til å tenke på noe morsomt som Daniel sa for noen år siden… Robert stod på kjøkkenet å pakket ut matvarer. Daniel kom bort til meg og pekte «Har Robert kjøpet blomst til deg, mamma?» Jeg skjønte ikke helt hva han mente før han pekte bort på dillen. Blomst og blomst, fru blom! Til Daniels forsvar har jeg aldri hatt mye blomster i huset, for jeg har virkelig ikke grønne fingre. (jeg glemmer å gi de vann…) Ha, ha! Kanskje jeg faktisk skal kjøpe en blomst etterpå? Altså en ordentlig blomst. Bare sånn for å ha gjort det?

Blomst er blomst, eller?

Blomst er blomst, eller?

Ha en strålende dag, med eller uten dill og blomster!

L💙

Annonser

2 kommentarer til “«Har Robert kjøpt blomst til deg, mamma?» –> blomst, du liksom?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.