Jeg skal imponere bursdagsgutten : Forberedelser og inspo til 3 årsbursdag med Thomas toget-tema!

Det nærmer seg 3 årsdagen (!) til togentusiasten Sebastian med stormskritt! Vi feirer med familie og venner på dagen hans, som er 27.juli. Som nevnt tidligere, så digger jeg å forberede til fest. Bursdagsfest, sommerfest, navnefest, vennefester… Jeg elsker det! Tema for Sebastians bursdag er åpenbart Thomas toget! Siden det er så å si umulig å finne Thomas toget effekter i norske butikker (trolig på grunn av copyright), så bestilte jeg litt fra thefairytailcompany.com. Her har de et godt utvalg av bursdagseffekter til «alle» store Disney figurer/filmer ++ Jeg kjøpte ballonger, tallerkner, servietter, banner med «happy birthday» og såpebobler derfra.

Thomas toget tema til bursdag 🚂

Thomas toget tema til bursdag 🚂

Tallerkner, servietter og såpebobler med Thomas, det MÅ jo bare bli en hit!

Tallerkner, servietter og såpebobler med Thomas, det MÅ jo bare bli en hit!

Mens jeg var i gang fant jeg også en del klær med Thomas toget. Ikke bare der, men også på heltunik.no. Det er en type outlet butikk (som the fairytailcompany) bare at de har kun klær. Må si meg meget fornøyd altså. Itillegg bestilte jeg gaver fra bestefar og tante Pluto. Enda litt mer klær og sengetøy! Tøft Thomas toget bestikk, jakke og lue til høsten.

🚂 Thomas toget er selvsagt tema 🚂

🚂 Thomas toget er selvsagt (selvvalgt) tema!

image

I barnehagen velger alltid barna selv hva de vil ha på kronen sin. Sebastian har jo bursdag i fellesferien og er ikke i barnehagen. Gjett hva han valgte ifjor? Et hint, det tuter og er blått 🚂🤗(Kronen på bildet er fra ifjor) Ifjor ble kaken selvsagt pyntet med tog. Ifjor fikk han tog som pynt på kaken. I år drømmer jeg om å lage noe litt mer kult. Men kjenner mine egne begrensninger, så må satse på noe enkelt – men kan ta de igjen på pyntingen. Har du noen gode tips/ideer til hva jeg kan gjøre? Om du har, legg gjerne igjen et bilde eller send meg på Mail. Da blir jeg kjempeglad!

Ha en fin sommerdag!

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.