Ny trend for å komme i form etter fødsel: jakte på Pokémons !?

Det gikk overraskende fort å komme ned i matchvekt etter første fødsel for 7 år siden. Jeg raste ned i vekt og var plutselig mye mer under normal vekt en periode. Jeg tipper kombinasjonen amming og masse gåturer gjorde susen. Etter Sebastians fødsel for 3 år siden gikk jeg også fort ned i vekt, like fornøyd som forrige gang. Derfor ble jeg ikke overrasket da det også skjedde etter Jonathan 1 år senere. Fortsatt gikk jeg mye turer, nå med to barn i søskenvogn og Daniel stod gjerne på søskenbrettet. Jeg følte meg som Hulken og var sååå sterk..

Pokémons + 4 barnsmamma = sant?

Pokémons + 4 barnsmamma = sant?

Utifra 3 fødsler og like raskt tilbake i form, var jeg sikker på at det skulle bli enkelt etter at Markus ble født også. Der tok jeg feil! Vekten var tilbake etter en stund, men formen generelt … Den kom liksom ikke helt tilbake. Hvor ble Hulken av? 6 måneder etter fødsel, venter jeg fortsatt på at formen skal komme tilbake. Idag tidlig våknet Markus før 05.00. Han gråt og uansett hva jeg gjorde, så var det galt. Etter å ha prøvd å få han til å sove igjen, la jeg han i vognen. Fortsatt ingen tegn til å sovne. Jeg tenkte jeg skulle trille han i søvn – det funker alltid. Mens jeg trillet lastet jeg ned Pokémon go – appen og begynte å fange pokemons som også var tidlig ute. Du skal jammen ikke se bortifra at dette blir den nye trenden for å komme tilbake i form etter fødsel. Kommer jeg ikke i form nå, så gjør jeg det vel aldri 😂 Har du jaktet på noen Pokémons?

L🤗

Annonser

2 kommentarer til “Ny trend for å komme i form etter fødsel: jakte på Pokémons !?

  1. Louise

    Jada, det går sikkert utmerket og straks blir du forvandlet til Hulken igjen😊
    Jeg fanger de fra sofaen her, går som smurt det også!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.