Ukesmeny for kresne barn 10//2021 - middagstips FruBeversHverdag 🍠

Ukesmeny for kresne barn 10//2021 – middagstips til hele familien 🌮

For kort tid siden kom jeg over denne boken. Faktisk så kjøpte jeg den i bursdagsgave til min nevø, som fylte 4 år. Fordi han ønsket seg bøker og han liker å være med å lage mat. Jeg tror jeg var mer interessert i boken enn han 🤭 Jeg tok bilde av flere av oppskriftene, for jeg har lyst til å prøve de ut med gjengen min. Blant annet Mikke Mus’ kokosmakroner! De skal vi prøve å få lage denne uken.

Middager denne uken:

mandag: hamburgere 🍔 og pommes frites 🍟

tirsdag: taco-pizza!

onsdag: omelett og horn.

torsdag: fiskenuggets, ris og grønnsaker.

fredag: lasagne.

lørdag: ?

søndag: ?

 

Hva skal du spise til middag idag? 
Smakelig måltid når den tid kommer og god mandag til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.