DIY barnevennlig pergola! Rosinen i pølsen på terrassen 🤩

Det nærmer seg!
Jeg er så fornøyd! ! Vår pergola er nå (nesten) klar!

Det mangler litt maling og beising, men vi har allerede inntatt første middagen der. Nå har vi et fint sted som jeg ser for meg at vi kommer til å bruke året rundt. Vi er godt skjermet for vinden (for det blåser stort sett alltid i hagen, føler jeg 😂) og vi har kveldssolen til den forsvinner om sommeren.

Nytt prosjekt! Hjemmesnekret pergola @FruBeversHverdag

Nytt prosjekt! Hjemmesnekret pergola @FruBeversHverdag. Tenk å sitte i dette vinduet med utsikten over vannet og drikke morgenkaffen …

Flere bruksområder

Jeg ønsket et sted med flere bruksområder. Jeg ser for meg at vi kan ha bålpannen der om høsten/vinteren. For den bruker vi støtt og stadig og ingenting er mer koselig enn den. Om våren og sommeren vil jeg ha et stort spisebord der. Men jeg ønsket også en huske og leker til guttene.

Hvordan er din drømme uteplass? Og hvilket 3 ting er et must for deg på uteplassen?

Lag deg selv en fin mandagskveld!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.