Tips sommeraktivitet barn // hjemmesommer

God Juli! Kreativ dag på plenen med juletrær…

Julen var helt til påske, ikke sant? Jeg er over snittet glad i julen og starter juleforberedelsene tidlig..

Idag fant vi frem maling og dro ut en laaang rull med ark å male på. Jeg fant bare 1 pensel og forelo å male med fingrene. Men jeg hadde noen juletre-svamper. Disse var fine å dyppe i maling og trykke på arket. Det ble jul(i)trær i mange fine farger. Til og med med glitter på!

Tips til kreativ aktivitet med barn // sommer

Tips til kreativ aktivitet med barn // sommer

Men før jeg visste ordet av det hadde Sebastian rød maling under føttene, for han skulle male fotspor. Markus hadde grønne og glitrende hender, for han ville lage håndavtrykk. Vi hadde to bøtter med vann til å vaske oss i. Det endte meg at jeg sendte alle i utedusjen, for det var maling all over …

Ferdig med kunstverket vårt!

Ferdig med kunstverket vårt!

Har du vært kreativ idag? Hvordan? Har du et tips til en kreativ ting jeg kan gjøre imorgen?

Klem,

Linn

Ps, følg gjerne oss På Facebook // FruBeversHverdag!

🌴

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “God Juli! Kreativ dag på plenen med juletrær…

  1. Monica BJ

    Så artig da! Fint tips å ta med seg 😉 dagens mest kreative påfunn var det et av mine og et nabobarn som kom på av seg selv. Plutselig var de i gang med.å moppe grusen 🤪

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.