Lørdagsgodt og skattejakt @FruBeversHverdag

Skattejakt eller skattesmell? DIY lørdagsgodt!

Skattejakt eller skattesmell! Jeg vet hva jeg foretrekker! Hvem liker vel ikke å finne skatter? Det gjør ihvertfall guttene mine. Jeg har noen små pirater som liker å gå på skattejakt ( for de aller minste barna)Og jeg liker å lage skattejakter til dem. ( Sjekk ut påskeegg jakten vår, kan fint brukes til lørdagsgodteri-jakt og! )

Denne gangen hang det et gullkart med enkle rebuser på ukeplanen vår. Jeg er skikkelig dårlig til å tegne, så jeg gjør det enkelt. Men om du er mer kreativ og stødig med tegningen enn meg, er det bare å bruke fantasien.

Lørdagsgodt og skattejakt @FruBeversHverdag

Lørdagsgodt og skattejakt @FruBeversHverdag

Etter litt hjelp fra hverandre, fant alle sine skatter og allerede spørsmål om «når er nest skattejakt, mamma»…

Lørdagsgodt og skattejakt @FruBeversHverdag

Lørdagsgodt og skattejakt @FruBeversHverdag

Hvordan serverer du lørdagsgodteri? Hva er din godterifavoritt? Jeg digger salt lakris og styrer helt unna alt som er surt!

Følg sommeren vår videre på FruBeversHverdag // Facebook

Klem,

Linn 🍭

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Skattejakt eller skattesmell? DIY lørdagsgodt!

   1. Monica BJ

    Det er det!
    Ja takk begge deler 🙂
    Elsker alt som har salt pulver utapå, gjerne de fra smådisken. Av søt lakris er de røde posene med panda-lanris favoritten 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.