Palmesus 🌴 palme love sommer @ FruBeversHverdag

Palmesus i (mini)badeland! Helt uperfekt-perfekt!

Jeg vet ikke om jeg har skrevet det før, men jeg er helt forelsket i palmer! Altså ikke sånne som blomsterbutikkene selger og kaller terrasse-palmer, men sånne store, flotte palmer. De er så flotte å se på og jeg har i mange år drømt om å importere min egen palme til terrassen/hagen. Palmer er en av tingene jeg virkelig forbinder med sommer og sol. Jeg er ikke sikker på hvor min fascinasjon for de kommer fra, men den har vært der i mange år. Jeg har selvsagt sjekket opp diverse steder og muligehter … Dessverre for meg, kostet det sinnsykt mye å få den inn i landet. Den må (sikkert) fortolles. Så kommer frakt i tillegg. Palmeprosjketet mitt er dermed lagt ned.

Palmesus 🌴 palme love sommer @ FruBeversHverdag

Palmesus 🌴 palme love sommer @ FruBeversHverdag

Uansett, jeg tenkte jeg skulle lage litt tropestemning på terrassen. Jeg har dermed gått til anskaffelse av en terrassepalme. Men denne såkalte palmen, tålte ikke den norske sommeren gitt! Den har faktisk blitt brent av solen. (Som om det ville skjedd med en ekte palme!)  Men sommerstemning er det her likevel. Vi har hatt et lite mini badeland på terrassen med et gedigent basseng og et lite plaskebasseng. Nå står det bare det lille bassenget igjen, fordi det er blitt hull i det andre. Vi gikk fra dette gedigne blå …

Badeland på terrassen @ Frubevershverdag

Badeland på terrassen @ Frubevershverdag

… til dette bittelille grønne …(og JA, baderinger er den samme 🤭)

MINI badeland i hagen!

MINI badeland i hagen!

Hva foretrekker du: strand eller basseng? Saltvann eller ferskvann? Palme eller ikke?

Følg sommeren vår videre på FruBeversHverdag @ Facebook!

Ha en varm tropedag!

Klem,

Linn 🌴

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Palmesus i (mini)badeland! Helt uperfekt-perfekt!

 1. Den Glade Fotografen

  Når solen står så hardt på og på en terrasse som reflekterer varmen, vil små planter få brennemerker. Hvis du hadde satt den et sted med litt skygge, hadde den nok klart seg.

  Jeg har 5 palmer på terrassen og plasserer dem etter hvor mye sol de tåler, men de står ikke i sol hele dagen 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Den har stått i morgensol, ellers stått i skyggen.
   Men må innrømme har ikke gitt den veeeldig mye kjærlighet. Jeg vet jeg sikkert burde tatt bedre vare på den, å flyttet den rundt ettersom hvor solen var, men det har jeg ikke gjort…

   Har du sånne stooore, ordentlige palmer eller terrassepalmer som meg?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.