Frubevershverdag // påske kos

Påsken ble avsluttet med nostalgi, grill, stiv heks og strekk …

Denne påsken har vi omtrent flyttet ut i hagen og på terrassen! Vi har vært ute stort sett hele dagen, vært sammen med familie og små små & store venner. Vi har lekt og kost oss. Vi avsluttet påsken igår med å grille marshmallows før pølser og entrecôte! Gjett om det var godt! Og guttene kunne sikkert spist seg mette på kun det.

Frubevershverdag // påske kos

Frubevershverdag // påske kos

Det er så deilig nå som det er lysere tider, solen skinner og naboer er ute i gaten igjen! Som jeg nevnte innledningsvis, har vi lekt mye. Vi har vært på båttur til Afrika (det er ikke noe galt med fantasien til guttene) ,lekt gjemsel, syklet, sparkesyklet, bygget togbaner/mini magneter, ryddet i hagen, og lekt stiv heks. Det var under stiv heks leken igår at jeg klarte å gjøre det kunststykket å trynet skikkelig. Faktisk så vondt at jeg trodde jeg skulle føde! Det var nok bare en liten strekk, men likevel, det ble brått slutt på leken for meg…

Frubevershverdag // påske kos

Frubevershverdag // påske kos

Barndomsminner! Husker du kanskje denne kjærligheten? Som du kan spille på? (Det følger faktisk med noter til to sanger også – ikke det at det faktisk var så lett å spille de, litt falsk lyd, men hvem bryr seg?) Det har blitt mye godteri i påsken – for både guttene og mamma’n. Jeg «advarte» de igår kveld at «imorgen er det hverdag igjen og at påskeharen gjerne ville ha eggene sine tilbake» -Slik at de kanskje får de fulle a godteri igjen til neste påske.

Frubevershverdag // påske kos

Frubevershverdag // påske kos

Hvordan har din påske vært? Har du hatt like deilig vær som oss?

Håper tirsdagen din blir bra!

Klem,

Linn 🐥

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Påsken ble avsluttet med nostalgi, grill, stiv heks og strekk …

 1. Nann Karin

  Vi har hatt den samme sola og har vært UTE. Grilling, fisking og venner for oss. Og så har jeg lest påskekrim og strikket. innbiller meg at jeg klarer å lage østfoldbunad uten oppskrift ,- helst før 17 mai 🙂🤔 Jepp ,- jeg håper tro kan flytte fjell

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Wow!
   Har du begynt på bunad? Tar ikke det sånn innmari langt tid? Husker da jeg fikk laget min, det tok jo en liten evighet! Bunad er så fint! Jeg har ikke brukt min på noen år, da jeg har ammet og det er det minst praktiske ammevennlige plagget med stakk, skjorte og søljer … Men neste 17.mai da skal jeg ha den på.
   Rekker du ikke å bli ferdig til årets 17. Mai, har jeg stooor tro på at du rekker nest års. Ingen som sa HVILKET 17.mai det var snakk om 🤫

   Høres ut som om der også har hatt en deilig påske! Har jo vært helt fantastisk vær!

   Svar
 2. Monica BJ

  Høres ut som ei helt fantastisk påske spør du meg 🙂 deilig å være så mye ute 🙂

  Vi har også hatt hjemmepåske, med like deilig vær sim du beskriver 🙂 vært masse ute, og kosa oss med venner og familie 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, utrolig deilig! Og ikke minst å se naboer ute igjen. Alt våkner liksom til liv igjen når våren er i anmarsj!
   Det er jammen ikke dumt med hjemmepåske når det er så deilig vær hjemme. Guttene har ihvertfall kost seg som bare det. Med fettere og kusiner, tanter og onkler og små lekekamerater!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.