FruBeversHverdag svangerskapsupdate baby nr 5

(Redebygging på høyt nivå idag) Preggoupdate // siste innspurt – vi nærmer oss mål nå!

Ja, det nærmer seg fødsel og bittelillebror ankomst. Kun et par små uker igjen ifølge appen. I prinsippet kan han komme når som helst, men om han følger sine fire storebrødre, er det fortsatt et par uker til. Det jeg syns er spennede er at nå kan det skje når som helst. Man vet aldri. Senest 2.påskedag var jeg redd jeg skulle føde hjemme etter lek med guttene … 

Jeg ble minnet på en kveld i påsken, av en leser av bloggen, at jeg kanskje burde begynne å få ting helt på plass. Forrige fødsel drev jeg med mye av det samme, dagen før fødselen startet – så kanskje det skjer denne gangen og. Altså vi har det meste i hus (tror og håper jeg) – det gjelder bare å finne det frem. Idag har jeg vasket en del klær til han og hengt klar i garderoben. Funnet frem bilstolposen, vasket denne og lagt klar i Doona + bilstolen (bilstol, vippestol og vogn i ett!) Jeg har også byttet ut Markus sin sittedel i vognen med bagdelen vi har lånt av tante Pluto. Jeg har også funnet frem og vasket det søte babynestet jeg fikk laget til Markus, så nå er vi klare for å møte bittelillebror.

Søvn barn hvordan få barna til å sove natten igjen Frubevershverdag

Babynest er klart @Frubevershverdag

Så jeg føler jeg har fått unna masse små ting. De små tingene, som ofte tar tid. Jeg har også en plan å å pakke fødebagen (dett MÅ du ha med) og ikke minst barselsbagen til bittelillebror.

Hvilket ting hadde du med deg på sykehuset? Til deg og til den nyfødte? Hva fikk du IKKE bruk for?

Klem,

Linn 🤰🏻

 

 

 

 

 

Annonser

10 kommentarer til “(Redebygging på høyt nivå idag) Preggoupdate // siste innspurt – vi nærmer oss mål nå!

 1. Nann Karin

  Vet du, jeg tok ikke med meg noen ting. Jeg hadde ikke at jeg skulle legges inn i mine tanker da jeg skulle til kontroll.. så jeg trengte plutselig alt. Til meg hadde jeg pakket litt lite, da jeg ble liggende i et par uker, men til minstemann som havnet på intensiven holdt det. Han ble i starten kledd av de som stelte han der og hvert klarte han seg med noen ullbodyer og et deilig, luftig ullpledd.

  Lykke, lykke til !

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Kjenner igjen akkurat en følelsen.
   Samme da M ble lagt inn 3 dager gammel etter fødselen og vi endte opp maaange uker på sykehuset. Hadde jo ikke med noenting.

   Men til fødselen nå er jeg ihvertfall klar. Bagen er pakket nesten ferdig og står i garderoben. Samme med stellebagen til O. 💙
   Takk for det!
   Gleder meg tkl fødselen – håper det blir like magisk som de fire andre fødselene 🤞🏼

   Svar
 2. Monica BJ

  Fantastisk fin mage du har <3

  Du har gjort dette flere ganger enn meg, men det beste jeg hadde med var god håndkrem og lypsyl pga den tørre lufta. JEg lånte stort sett klær av sjukehuset, unntatt hentesettet =)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Lypsyl og nesespray med menthol er alltid med meg. Hvor enn jeg går. Altså, skal jeg ut å kjøre bil – må jeg ha det i lommen.
   Håndkrem var lurt – det skal jeg legge med i toalettmappen min.
   Jeg er nesten for avslappet nå, kanskje jeg rett og slett er blitt for slapp 😩 Men nå Ikveld har jeg ihvertfall funnet frem litt klær og ting.

   Hvordan er formen din om dagen? Får du slappet godt og nok av? Tenker på deg 💙

   Svar
   1. Monica BJ

    Godt å ha det meste pakka da!
    Jeg tror også jeg skal pakke bagen snart, selv om jeg har med litt hver uke på kontroll i tilfelle jeg legges inn. Påskeferie gjorde mye for kroppen, så nå har jeg hatt 5 veldig gode dager -så bra har jeg ikke vært på mange uker! Håper det fortsetter sånn =)

    Når er terminen din?

    Svar
 3. Veronique

  Allerede termin????? Det har gått fort. Jeg er veldig spent på når du skal føde 😛
  Byttet utseende på bloggen din? Likte det veldig godt 🙂

  Klem!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, termin er rett rundt hjørnet. Tiden flyyyyr!
   Jeg er spent selv 👶🏻 Denne tiden er jo veldig spennende, når det kan skje når som helst 🤰🏻

   Og takk for koselig tilbakemelding, Veronique! Det er en liten stund siden jeg byttet og jeg blir sååå glad for hyggelig tilbakemeldinger. Si gjerne ifra om du barn innspill/tips til endringer også.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.