FruBevershverdag // påske eggejakt

Påskemorgen med frukt, bokstaver og morsom app!

Morgenstund har gull i munn. Eller frukt og bokstaver i munnen, som hos oss idag. Vi har nå lekt oss igjennom påsken med opptil flere Påskeegg rebuser // EGGHUNTINGs og «gjett hvem» på juice kartongen hver morgen. Det er så deilig med rolig, lange frokoster. Har du løst mysteriet på melkekartongen eller spilt «gjett hvem» på juicen?

Frubevershverdag // påsken

Frubevershverdag // påsken

Her er det en gjeng små gutter som er veldig opptatt av bokstaver om dagen. Helt på eget initiativ altså. Bordbrikkene deres er byttet fra tall til bokstaver. De har praktiske kopper / tallerkner / skåler med alfabetet på. (Design Letters er ikke bare fint design, men også meget praktisk!) Et av spørsmålene som stilles mest her er «hvem er dette sin bokstav, mamma»?

FruBeversHverdag // påsken

FruBeversHverdag // påsken

Det tok Sebastian (4år) 2 små dager å lære å skrive navnet sitt! Han kan snart alle bokstavene i alfabetet! Da passet det fint med god, gammeldags bokstavkjeks. Til frokost idag fikk guttene hver sin tallerken med navnene sine.

Frubevershverdag // påsken

Frubevershverdag // påsken

Bokstaver for viderekommende. For fireåringen som er over gjennomsnittet opptatt av bokstaver, tenkte jeg at han kunne prøve seg på storebror sitt «Gjett bildet» spill/app. Som navnet på appen sier, du skal gjette hva som er på bildet og skrive det inn. Jeg staver bokstavene og han taster inn og lærer samtidig! Tommel opp for lærerike apper!

FruBevershverdag // påskemorgen med barn, bokstaver og spill

FruBevershverdag // påskemorgen med barn, bokstaver og spill

Har du noen gode tips til barnevennlig apper med bokstaver? Legg gjerne igjen et tips, kanskje det er flere enn meg som blir glade for det.

Ha en deilig 2.påskedag!

Linn

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Påskemorgen med frukt, bokstaver og morsom app!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.