FruBevershverdag // påske eggejakt

Påskerebus // Den store eggejakten! Kanskje ikke det påskeEGGET guttene trodde, men …

.. frokosteggene! I tradisjon tro måtte vi ut å lete etter påskeeggene våre til frokosten Det store spørsmålet var «har påskeharen husket å legge igjen de andre eggene også»? Idag morges hadde jammen påskeharen vært på besøk. Han hadde begynt å dekke frokostbordet og lagt igjen et brev til oss. Med ordentlig påskerebus! Klarer du den? Etter relativ kort tid var rebusen løst og vi måtte ut i vår HAGE på jakt etter frokosteggene! Guttene fløy rundt og lette frem sine egg.

FruBevershverdag // påske eggejakt

FruBevershverdag // påske eggejakt

Frubevershverdag // påske den store eggejakten

Frubevershverdag // påske den store eggejakten

På formiddagen var vi også ute på jakt etter de virkelige påskeeggene! De eggene guttene har lengtet etter hele uken. De med godteri! Egg i egg! I år ble de fylt med litt ymse. En spade, som var tiltenkt eggejakten imorges (men en spade gjør ingen nytte når den ligger i et annet påskeegg…) Et Playmobil – egg, som inneholder en liten figur med tilbehør. Selve egget kan også brukes som sparebøsse etterpå. Og selvsagt godteri. Dessuten var et et påskeegg fylt med godteri fra vår adopterte mormor.

FruBeversHverdag // påsken 2018 den store eggejakten

FruBeversHverdag // påsken 2018 den store eggejakten

Har du jaktet på påskeegg (eller andre typer egg) idag? 🐣

Håper påskeaften din blir fin! Nyt deilig sol, familie og venner! Her er det snart grilling med gode venner på terrassen! Vær glad for det du har 💙

Klem,

Linn

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Påskerebus // Den store eggejakten! Kanskje ikke det påskeEGGET guttene trodde, men …

 1. Nann Karin

  Så kult med rebus, – og så hyggelig med en adoptert mormor. Her har minsten heller ikke mormor og bestefar på min side, og jeg har adoptert et par vi er glede i her i familien. Det er godt å ha noen stand in

  Svar
 2. Livet i Casa Didriksen

  Du er litt mer kreativ enn meg. To påskeeggjakter.. Her hadde påskeharen gjemt alle eggene på vaskerommet. Og lykken ble komplett. Påskeaften forløp rolig. Spiste godter til det tøt ut av ørene. Film på kvelden.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Høres ut som en strålende påskeaften! Her var det fri flyt av godteri og eggene ligger fortsatt på stuebordet. Åpen bar – til det er tomt! Like enkelt.

   Ha, ja, jeg følte meg faktisk ganske kreativ da jeg satt her å laget rebusen. Klinker til innimellom, vet du 😂 Hadde jeg gjemt eggene på vaskerommet, hadde de aaaaldri funnet dem. Ha ha ha!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.