Vogndilla // Frubevershverdag: TFK, STOKKE, RECARO, BUGABOO

Vogndilla – hva skal man velge i jungelen av vogner der ute?

Jeg har vært innom de fleste vognmerker: OTH urban Jungle, TFK både tvilling og trilling/søskenvogn, BRIO både enkel og tvilling/søskenvogn, BUGABOO både Cameleon og Donkey (sistnevnte hadde vi faktisk to stykker av i en lang periode, for dette var desidert favoritten vår!), STOKKE Scoot og Trailz,  iCANDY, RECARO diverse vogner og en del andre mindre kjente merker.

Men nå har jeg solgt alle, utenom Recaro vognen som Markus har som sovevogn i barnehagen og TFK TRIO TWIST’en (trillingvognen jeg var så utrolig heldig å vinne ifjor!) !

Vogndilla // Frubevershverdag: TFK, STOKKE, RECARO, BUGABOO -- iCandy vogn! Har du prøvd denne?

Vogndilla // Frubevershverdag: TFK, STOKKE, RECARO, BUGABOO — iCandy vogn! Har du prøvd denne?

Men jeg har ingen enkelt vogn til Markus (og den nye babyen) ! Så er jeg usikker på om jeg bør gå for en søskenvogn da Markus fortsatt bare vil være akkurat fylt 2 år når han blir storebror. Erfaringsmessig har guttene brukt vogn til opp mot 3-3,5 års alderen. Litt avhengig av hvor vi har vært etc. Så jeg bør kanskje satse på en søskenvogn? Hvilket vogn ville du anbefalt meg?

Ditt beste vongtips? For/imot en vogn? Del gjerne erfaringer med meg!

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 👶🏻

 

 

 

 

 

Annonser

14 kommentarer til “Vogndilla – hva skal man velge i jungelen av vogner der ute?

   1. Hanne

    Ja, fins uendelig kombinasjoner.
    Søk på Google så ser du alle alternativer, stabil og god vogn med god plass under. Ungene mine elsket den. Også blir den i tillegg liten i bilen(når det er tid for sportsdel)

    Svar
 1. Susanne LH

  Om du trenger søskenvogn; Emmaljunga double viking og er viking single understell.
  Eller bare brukt TFK trio om den ikke blir for stor 🙂 og en viking (angrer litt på at jeg solgte min)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Trioen er alt dor stor som daglig vogn. Den er for bred til å komme inn i huset – enda vi har ekstra bred inngangsdør 😂Den brukes stort sett til og fra brh eller i helgene når vi er på tur i skogen etc.

   Har faktisk vært inne på tanken på viking, men ikke kommet så langt. Kjøpte en Stokke Trailz nå, for jeg har en scoot og den har jeg vært veldig fornøyd med. Men føler jeg mangler en søskenvogn. Markus er jo nettopp fylt to år når bebisen kommer…

   Svar
 2. Marthe

  Jeg ville valgt Bugaboo Buffalo som enkeltvogn eller Donkey eventuelt om du tror du vil ha behov for vogn til kun Markus og babyen. Du har jo trioen, kanskje ikke så ofte du har med bare de to minste? Blir vel kanskje minste alene, eller med resten av søskengjengen?😊 Har selv vogn nr 11 nå, og jeg har bare 2 barn, så skjønner du sliter i jungelen av valg🙈

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg har solgt begge donkeyene våre nå og angrer nesten litt på det.. Hadde skikkelig lyst på Buffalo en periode med den er som donkeyen når den er mono, så jeg droppet det. Spesielt etterpå som om vi hadde to donkeyer og. TFK trio’N brukes kun typ til og fra brh og i helgene når vi er på tur i skogen etc med alle. Genialt å lagre drikkeflasker, sekker, ekstra klær etc under og i den, fordi den er så stor. Ha faktisk kjøpet med en Stokke Trailz nå. Liker den faktisk overraskende bra! Den er høyere enn Bugaboo sine vogner og det er faktisk ganske ok, med tanke på at mindre søsken ikke kan klatre oppi bagen når babyen ligger den.

   Har virkelig ikke tall på hvor mange vogner vi har hatt hatt oppigjennom disse 8 årene med barn 😂 Det er maaaange! Hva har du nå da? Alder på dine to?

   Svar
   1. Marthe

    Nå har jeg Bugaboo Buffalo og Babyjogger city mini gt. Jentene er 11mnd og 5år😊 Ender du kanskje opp med en donkey igjen da?😁

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

     Tja, si det. Donkeyen var vi begge veldig glade i. Det sier seg jo selv, i og med at vi kjøpte to like 😝
     Babyjogger har jeg lite kjennskap til… Kjøpte Trailz nå, som M kan bruke frem til babyen kommer. Og vi har et par mindre vogner (Stokke scoot og Recaro EasyLife) som han kan bruke. Men litt klønete å ha to vogner og. Blir sååå usikker altså! Jammen, ikke lett!

     Argumenter for og imot Babyjogger? Kan sittedelen snus begge veier?

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.