Halloween is here – er du klar for knask eller knep?

Idag var endelig den store kvelden! Kvelden vi har hatt nedtelling til i mange dager! Daniel hadde sin årlige Halloween fest med sine venner. Nytt av året var at de de to mellomste også hadde en venn hver til fest. På menyen stod det skumle mumiepølser med spiselige øyne! (Som visstnok smakte fluor, ifølge barna)

Skumle mumiepølser til Halloween festen!

Skumle mumiepølser til Halloween festen!

Alle fire guttene kledde seg ut i valgfrie kostymer! Markus gikk for Gresskaret. Han var veldig fornøyd med det og fulgte dermed sine brødres fotspor ved å ha på dette på sin første Halloween fest! Jonathan var fast bestemt på å være Ninja Turtles. Sebastian var først en Batman uten vinger, men kom på den geniale ideen at han kunne ha flaggermus vingene sine utenpå! Og samtidig ønsket han å ha på Ninja Turtles masken. Med andre ord, en riktig god blanding av kostymer! Daniel gikk for Frankenstein – uten ansiktssminke denne gangen – noe Markus var veldig glad for. Sist gang han sminket seg i ansiktet ble han nemlig redd for storebror …

Halloween Ninja Turtles aka Jonathan / FruBeversHverdag

Halloween Ninja Turtles aka Jonathan / FruBeversHverdag

Frankenstein aka Daniel / FruBeversHverdag

Frankenstein aka Daniel / FruBeversHverdag

I år gjorde jeg det enkelt, dekket med plasttallerkner/kopper fra Ikea og Halloween servietter og pynt vi har laget for flere år siden. Fargerikt og passe barnslig bord – akkurat sånn det skal være!

Halloween fest med små og store venner / FruBeversHverdag

Halloween fest med små og store venner / FruBeversHverdag

Når det er Halloween kommer man ikke utenom godteri! De store barna var ute å gikk med en av mammaene. Jeg fikk følge av to foreldre og gikk med de minste. Til og med Markus var med å gikk Knask eller knep!

I år (som tidligere år) hadde jeg pakket ferdig søte esker og plastposer med godteri til alle de skumle barna som kom på besøk. Jeg laget 60 (!) poser og hadde kun noen få igjen – så vi har virkelig hatt mange innom iløpet av kvelden.

Halloween - godteriet er klart! Ferdigpakket så klart!

Halloween – godteriet er klart! Ferdigpakket så klart!

Knask eller knep! Hvordan var din Halloween? Har du hatt mange skumle, små på besøk? 

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem,

Linn 👻

 

Halloween - godteriet er klart! Ferdigpakket så klart!

Halloween – godteriet er klart! Ferdigpakket så klart!

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Halloween is here – er du klar for knask eller knep?

 1. Naturmamma

  Vi gjorde ikke så mye av det i år. Eldstemann ville ikke noe, så han dro ut for å padle i kajak (i vind og regn, så jeg tror de gjorde noe annet!) Mellomsten ville gå knask eller knep med tanten sin (som er like gammel som han) så vi dro til svigermor en tur og var der på kvelden. Lukas har samme gresskar kostyme som Markus, men han var bare IIIIIILSINT når jeg prøvde å ta det på han. Så han tok maskaraen min når jeg sminket meg og pynta seg litt selv, også fant han en t-shorte som han ville ha utenpå genseren. Hahah, helt greit for meg. VI skal på vennemiddag på fredag og da må alle kle seg ut.

  Jeg syns det er kjekt med halloween jeg. VI har en kurv med utkledningsklær, og har egentlig ikke kjøpt noe utkledningskostymer på et par år. Vi bruker på nytt, arver videre til neste unge og sminker oss ettersom hvilken tid det er (halloween/nyttårsbukk/utkledningsfester og karneval!) Noe av det som er i kurven er fra da jeg selv var liten 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Noen må jo kjøre og!

   Når det kommer til fester for guttene, da føler jeg selv at jeg har kontroll altså! De var så fornøyde igår kveld alle sammen og da blir jeg glad! Terskelen er lav, men gleden er likevel høy!
   Og det beste var at alle barna delte godteri med meg da vi var ferdige å gå knask eller knep!

   Svar
 2. Louise

  Min Halloween var super!!! Fest for barna og besøk i nabolaget etterpå. Vi bor i blokk og det er sjeldent de finner veien helt opp til meg på toppen. I år kom det nok til at mine 20 poser forsvant, og det er jeg super happy for.
  Fineste kvelden i året👻

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg så bilder av Halloween feiringen deres igår – det så riktig fint/skummelt ut! Og poeng for at du også kledde deg ut! Jeg hadde tenkt det jeg og, men så plutselig ringte det på døren og huset var inntatt av masse små barn! Men neste år – da skal jeg også være skummel!

   20 barn på døren i blokk- det er jo bra da! Jeg liker Halloween selv, jeg! Skjønner ikke at så mange er så negative til det. Det er jo bare å skru av lyset, så trenger man ikke å få besøk på døren …

   Svar
 3. Louise

  Min Halloween var super!!! Fest for barna og besøk i nabolaget etterpå. Vi bor i blokk og det er sjeldent de finner veien helt opp til meg på toppen. I år kom det nok til at mine 20 poser forsvant, og det er jeg super happy for.
  Fineste kvelden i året👻

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.