Jeg har vært på ultralyd idag! Blir det gutt eller jente? + give away!

Jeg har i likhet med jenta på bildet, vært på ultralyd idag. Alt står bra til med den lille i magen og det er jeg veldig glad for. Babyen viste ti fingre, ti tær, hjernen, hjertet, nyrer og alle vitale kroppsdeler så bra ut!

Jeg feirer med en liten give away på en bok jeg har to utgaver av, «Gratulerer, du er gravid«! Av Line Serverinsen. En utrolig morsom og godt illustrert bok om svangerskapet! Nå kan DU bli med å gjette kjønn på babyen i magen. Legg igjen en kommentar under med hva du tror og du er med i trekningen! Vinneren trekkes fredag kl 21.00 og kontaktes kort tid etterpå.

Jeg har også vært på ultralyd idag - gravid!

Jeg har også vært på ultralyd idag – gravid!

ps, følg oss gjerne FruBeversHverdag på Facebook da blir jeg hoppende glad!

Ha en strålende kveld!

Klem,

Linn 💫

 

 

Ps, denne konkurransen er ikke sponset!

 

 

 

Annonser

52 kommentarer til “Jeg har vært på ultralyd idag! Blir det gutt eller jente? + give away!

 1. Jan ole

  Så flott at dere bidrar til og holde folketallet oppe…Vi resterende i landet har snakka litt akterut der😃Ser ut som du er en gutteprodusent så tipper på det nå og.
  Men håper og krysser fingre for at dere får ei tulle….Lykke til😉💓

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg er så enig med deg Kjersti! Og det var virkelig ingen selvfølge etter Markus ble født. Så jeg er superlykkelig for at alt ser bra ut i magen og at babyen har det bra!

   Du er med i trekningen 💫
   Om du ikke følger oss allerede, følg oss på Facebook siden vår FruBeversHverdag 🍼

   Svar
 2. Leah

  Hmm, finne ut om det er jente eller gutt blir veldig spennende! Tror du får enda en fin liten gutt 😍 Gleder meg til å høre resultatet, masse lykke til!

  Svar
 3. Helene

  En lillesøster vil bli super heldig med så mange gode brødre om seg💕så tipper en liten jente siden svangerskap er så ulikt😃😃 men en lillebror vil være like heldig også😃har selv akkurat fått gutt nummer 4💙💙💙💙stas være eneste jenten i flokken også😂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Du er med i trekningen Helene 💫

   Jeg er enig med deg, både en lillesøster og lillebror er heldig som får fire dedikerte og omsorgsfulle storebrødre! Gratulerer med gutt nr 4! Hva er alderen på dine fire gutter?

   Om du ikke gjør det, følg oss på FruBeversHverdag på Facebook 👶🏻

   Svar
   1. Helene

    Takk 🌻 her har jeg en på 8,6,2 og nå babybror😍ligger til navnet – Helene og gutta😂🍀jeg følger dere og gleder meg til å høre videre om hvilken gullklump som skjuler seg i magen denne gangen🌻lykke til videre iaf!!

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

     Du har de ganske close du også, Helene!
     Navnet minner om serie fra gamle dager «Helene og guttene» a den franske, om du husker? Vi bodde i Paris på den tiden den var populær og den har jeg sett myyyye 😩

     Tusen takk for det og takk for ar du følger oss! Kos deg med lille babyen! Det er en magisk tid! 💙

     Svar
 4. Monica BJ

  Jeg tror du venter jente =)
  Og for å være helt ærlig så håper jeg det er jente! Rett og slett fordi jeg er så heldig å ha en av hver, og det håper jeg du også får oppleve <3

  Svar
   1. Monica BJ

    Det forstå jeg veldig godt kjære deg <3 Men det er vel ikke slik at om en er syk "så er det typisk at neste også blir det"? Var ikke det en uheldig tilfeldighet sist? Så godt å høre at alt ser bra ut =) Hvor langt er du på veg?

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

     Joda, det var kun tilfeldigheter sist med M. Det er 0,01 % som fødes med den krefttypen. Men kreften ble kun oppdaget ved en tilfeldighet at han hadde problemer med tarmen sin. Og det er langt mer vanlig. Det skjedde også helt i startrn av svangerskapet.
     Frykten for at noe skal være galt er alltid der og for meg har den vært langt større denne gangen enn de fire gangene før. Dessuten har dette svangerskapet bydd på store utfordringer for kroppen min – og alt har vært vanskeligere. De andre gangene har svangerskapene gått helt smertefritt.

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.