Belly Bandit – eneste banditten du faktisk vil digge! Slik får du kroppen tilbake etter fødsel!

*Annonse med rabattkode*Annonse // Mammatrend*

Jeg er så utrolig stolt og takknemlig for å ha flotte Mammatrend som min samarbeidspartner igjen!

For kort tid siden skrev jeg om mitt beste juksetips for å få en flatere mage etter fødsel- uten trening ! Og her kommer jammen et knakende god tips til! Kompresjonsleggings! Jeg fikk tilsendt en BELLY BANDIT HOLD-IN KOMPRESJONSleggings og har nå prøvd den en stund. For å se om de er så god som påstått.

Denne er faktisk helt fantastisk! Den både kjennes ut og føles ut som en helt vanlig treningstights. Hemmeligheten ligger i kompresjonen! Den gjør nemlig at både ben og mage ser fastere ut! (Hvem vil ikke det?) Den former og støtter fra midjen og ned. Dette er rett og slett en kirugifri måte å gi mage og lår en ekstra boost på og skape en glattere silhuett! (Den som ikke vil ha det, lyver!)

Belly Banditt leggings kompresjon før/under og etter svangerskapet!

Belly Banditt leggings kompresjon før/under og etter svangerskapet! Ikke like mange valker MED Belly Bandit på, som uten …

Detaljer om Belly Bandit:

✔️sømløs

✔️håndvaskes i kaldt vann uten blekemiddel

✔️tørkes flatt

✔️finnes i sort farge

Følges vaskeanvisningen, så har du din Belly Bandit i lang, lang tid! Jeg kan virkelig ikke få sagt hvor glad jeg er for denne! Den er så digg og behagelig å ha på seg. Nesten litt som å gå naken, om du skjønner. Den verken klemmer ubehagelig eller strammer slik at det gjør vondt.

Visste du at kompresjonsleggins er supert om du sliter med åreknuter på bena? Dessuten er den ypperlig om du skal ut å fly! Det er ulike kompresjonssoner som former mage, rompe og lår. Over magen er det et ekstra lag, som skaper ekstra kompresjon. Alle valker blir med andre ord jevnet ut og strammet! Og du vil føle deg fresh!

Belly Banditt leggings kompresjon før/under og etter svangerskapet!

Belly Banditt leggings kompresjon før/under/etter svangerskapet!

Her kommer min andre bursdagsgave til deg! I samarbeid med mammatrend får jeg lov å gi akkurat DEG en rabattkode. Koden er kun gyldig til søndag 22.10.2017. Denne rabattkode gir deg minus 20% alle Belly Bandit produkter. Du finner blant annet flotte hold-in topper, shorts (perfekt under julekjolen for den perfekte silhuetten!) korsetter og ammetopper.

Det er viktig å påpeke at disse Belly Bandit produktene kan brukes før/etter og under svangerskapet! Hold-in og kompresjon er er must for denne kroppen ihvertfall! Og Her finner DU din Belly Bandit kompresjonsleggings– benytt koden: bb20 (trykk på koden for å komme direkte til Belly Bandit siden til Mammatrend!)

NB: Mammatrend har akkurat informert meg om at de har fått inn så mange bestillinger på BELLY BANDIT at de begynner å gå tom for størrelser. De venter ny levering om kort tid. Dersom du vil gjøre som mange andre, sikre deg dine BELLY BANDIT PRODUKTER – send en Mail til post@mammatrend.no så tar de imot ventebestilling, du vil selvsagt få rabatten. Merk med FruBever! 

Har du Belly Bandit produkter? Hvilket? Hva kunne du tenke deg fra Belly Bandit?

Klem,

Linn ⭐️

 

Ps, tips en venn som vil føle seg hot til julebordsesongen! Eller en som skal ut på en lang flytur! Kompresjonen bidrar positivt!

 

 

 

2 kommentarer til “Belly Bandit – eneste banditten du faktisk vil digge! Slik får du kroppen tilbake etter fødsel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.