#denfølelsen … også på selveste fredag den 13. da !!!

Jeg hadde faktisk ikke tenkt noe merkeverdig over hvilket dag det var. Før jeg kom hjem og lå å leste nyheter. VG kunne fortelle om flight 666 som fløy til Hel – på selveste fredag den 13.! Da slo det meg!

Lang historie veldig kort: Fredag kveld var jeg på akuttmottaket. Jeg ble skrevet inn. Fikk det fine plastbåndet rundt håndleddet som bevis. Jeg ble koblet til EKG, BT sjekket, diverse blodprøver ++ Jeg fikk også innlagt veneflon i armen, i tilfelle jeg trengte væske/smertelindring. Etter en liten stund og flere undersøkelser sier vakthavende lege at jeg kunne reise hjem om jeg var komfertabel med det. For et spørsmål – så klart jeg ville hjem!

Så glad for å slippe ut i det fri, glemte jeg hele venflonen! Jeg merket den ikke før jeg var halvveis hjemme. Så da måtte jeg en liten stopp innom legevakten hjemme for å ta den ut … Kan du tro de så rart på meg? Og jammen fikk de seg en god latter og!

#denfølelsen 😵

Har du noen gang gjort noe lignende? Fortell gjerne! For jeg må innrømme at jeg følte meg ganske dum … 

Klem,

Linn – NÅ uten veneflon …

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “#denfølelsen … også på selveste fredag den 13. da !!!

  1. Ragnhild

    Enste jeg hadde glemt å ta av vær det båndet man fikk rundt armen, gikk rundt med nesten en hel dag. Veneflon måtte de.ta ut, selv om det frista å ta den ut selv.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.