Grisefest og familiefeiring! (Igjen …)

Igår fylte Sebastian 4 år og det ble selvsagt feiret! For øyeblikket er det Peppa gris det går i på Netflix og hun er ganske populær blandt de 3 yngste. Sebastian hadde da fått for seg at han ønsket seg veldig en Peppa gris-kake til bursdagen sin. Dere som kjenner meg nå, vet at baking (eller noe på kjøkkenet) ikke akkurat er min sterke side) Derfor ble jeg veldig glad da de store guttene oppdaget denne kule kaken i butikken!

Sebatian var strålende fornøyd med synet av kaken, men ikke like intressert i å smake på den! Men kul, det var den! Ikke sant?

God natt 😴

Klem,

Linn

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.