Flytur med 4 (små) barn – tommel opp eller ned?

For få dager siden satte miniklanen og vi snuten mot varmere strøk. Før vi kom så langt måtte det pakkes. Noe som er et helt kapittel for seg selv! Men vi kom oss avgårde.

Hele miniklanen på tur ✌️

Flighten var på snaue 4 timer, noe som ikke er avskrekkende i utgangspunktet. Da vi har flydd langt lengre med barna før. Men når det er langt over sovetid for Markus, alle er slitne og trøttte, mamma har flyskrekk og det er trangt (minn meg på å alle fly med Ryan Air igjen!)  – da er det jammen ikke moro å fly! Markus sovnet etter å ha «underholdt» alle sine medpassasjerer en stund. Jonathan ble vekket under landing og fortsatte med underholdningen til flyet var trygt landet. De to største guttene satte stille i setene sine. De spilte iPad og så på film, Jeg kjente pulsen stige halvveis i flighten, men hadde med iPader, drikkeflasker, kjeks og tegnesaker. Så det gikk greit after all.

Recaro Privia + Norwegian = sant!

Tidligere har jeg fløyet med bilstol til Markus (eller den minste) men det hadde jeg altså ikke med denne gangen. Det er faktisk veldig å anbefale når man flyr! Eneste kjipe er at for å være garantert å få med bilstolen, så må du kjøpe eget setet til babyen. Ellers er det bare positive grunner til å ta det med bilstolen på flyet! Et annet must er prampack. Den er bestandig med på flygninger. En eller to. Nå, som regel bare en, da jeg ikke trenger mer enn en liten trille til Markus.

Hva er dine must på reisen? Eller har du noen gode tips? Del dem gjerne med meg! 

Klem,

Linn ✈️

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Flytur med 4 (små) barn – tommel opp eller ned?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.