Pannekakefest, fotball og solskinn!

Barn digger pannekaker, guttene mine elsker pannekaker! Hvem gjør vel ikke det? Dagens pannekake-tips fra meg: Sukker, sjokoladepålegg, serranoskinke og ost? Sistnevnte er utrolig digg og litt mer spennende enn bare syltetøy. Topp gjerne med litt ruccola salat også. Dessuten litt mer mettende og man trenger kanskje ikke spise like mange.

Å steke pannekaker til miniklanen, tar tid! Selv om jeg bruker to stekepanner … Idag var vi 2 voksne og 7 barn til middag. Gjett hvor mange pannekaker som ble stekt? OK, på slutten ble jeg litt slækk og lagde de litt tykkere.. men det ble maaange likevel!

Hva spise du til middag idag? Planlegger du middager for en hel uke, eller tar du det på sparket hver dag? Her planlegger vi som regel for en uke av gangen. Guttene bestemmer hver sin dag og vi resten. Det fungerer veldig fint og alle får det de har lyst på. Selv om jeg innimellom må benytte meg av mitt berømte Daim triks for å få de til å spise middag …

God kveld i stuen!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Pannekakefest, fotball og solskinn!

  1. Avdelingholt/ Anja Holt

    Pannekaker er supergodt, fylte er enda bedre. Både salt og søtt er deilig, ja takk begge deler!!! I går spiste jeg sushi, det var kjempegodt!!!!

    PS. Brilleinnlegget går det ikke å kommentere på?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.