Ukesmeny for kresne barn uke 15 Frubevershverdag middagstips

Barnearbeid, søppelbil og vårstemning i luften!

Vår i luften! Men utenfor huset ser det ut som fire søppelbiler har kræsjet! Det er alt fra oppvaskmaskin, akebrett, sparkesykler og sykler, en sodastream, fotballer, diverse andre ute og inneleker (som miniklanen har klart å snike ut, bak ryggen min), malingsspann, tomme pappesker, vogner +++ Med andre ord, en haug med skrot og rot som skal kastes.

Markus og jeg fulgte Daniel til skolen og de to mellomste i barnehagen som vanlig. Da vi kom hjem var vi ute å jobbet. Markus var veldig ivrig på å gjøre akkurat det samme som meg, så hvorfor stoppe han? Vi feide hele gårdsplassen og utenfor i gaten. (Markus trodde han feiet, men han brukte faktisk måken…) ryddet unna ting og tang og kastet en del skrot. Markus var strålende fornøyd med å være ute. Nå som han endelig er komfertabel med å gå med sko på. Han har vært å besøkt alle naboene idag og. Han er så rask, i det øyeblikket jeg snur meg rundt er han borte. Lykkelig på vei til en nabo. Dessverre for han var det ingen hjemme … Men vi så den stoooore søppelbilen og da ble han spinnvill! Det var stas det!

Det er utrolig digg vårstemning i luften idag – solen har skint hele dagen! I skrivende stund ligger Markus til lading i vognen sin og jeg drikker en hel kopp kaffe og koser meg!

Ha en strålende solskinnsdag! Kanskje du også er litt effektiv ute idag?

Klem,

Linn og M. 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.