Min lille luksus i hverdagen er blomster og min superfine vase … (snakk om å være materialistisk a… )

Jeg elsker blomster! Friske, fargerike og velduftende blomster! Bare se på denne søte, lilla krokusen Daniel kom hjem med fra skoleveien her om dagen. Den første vår-blomsten her i huset. Hvordan type blomster jeg kjøper varierer veldig og jeg blir gjerne påvirket etter hvilke sesong det er. Hver uke unner jeg meg en blomst. Er det ingen som kjøper til meg, så kjøper jeg selv.

Denne uken gikk jeg for denne fargeglade oransje her. Dessuten elsker jeg vasen min! Er den ikke fin? Den er fra Dorothea og trolig den dyreste vasen jeg noen gang har kjøpt selv! (Men selvsagt verdt det!) Den er kjempestor, elegant og passer strålende med litt høyere blomster. Tulipaner er kjempefine i vasen.

Kjøper du blomster til deg selvHva er din blomst-favoritt? Har du noen favoritt farger? Akkurat nå har veldig dilla på enten helt grønne planter eller gule/oransje blomster. De minner meg om vår!

God kveld i stuen!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Min lille luksus i hverdagen er blomster og min superfine vase … (snakk om å være materialistisk a… )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.