Kjedelig lørdag, med masse kyssing og lego!

Lørdag og min sove-lenge-morgen! Men som vanlig ble jeg vekket av en liten snik, som snek seg inn på soverommet og under dynen. Han begynte å snakke umiddelbart etter han inntok sengen. Han strøk på meg og kysset meg på pannen. Med store spørsmål som «hvordan lager vi mammaer?» Dette må være oppfølgingen fra to uker siden da han måtte vise meg diverse Pokémons… Heldivis sovnet jeg igjen, men ble veket igjen kort tid etterpå. Da var det bare å stå opp!

Vi hadde en helt rolig lørdag. Litt for rolig for de to mellomste, tror jeg. Det er rart med det, for etter en lang uke i barnehagen, tenker jeg at de har godt av rolig lørdag. Men det slo feil ut gitt! Eneste planen idag var å kjøpe litt lego. Altså lego klosser! Guttene har mer enn nok mennesker, dyr og biler. Men overaskende få klosser å bygge med. Vi bygget alt fra Nemo fisk til høye tårn og helikopter og det var ganske moro en stund.

… men til tross for en litt kjedelig inne-lørdag (for det meste) har vi kost og kysset masse! Det har vært maaange «familie-koser» hvor det er om å gjøre å mose hverandre mest mulig …

Hvordan har din helg vært? Hva har du gjort? Kjedet deg og kysset masse, som oss, kanskje?

⭐️PS, husk å følge FruBeversHverdag på Facebook, hvor du akkurat nå kan vinne antiaging fra Ame Pure – min absolutte favoritt! ⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Kjedelig lørdag, med masse kyssing og lego!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.