Klønete småbarnsmamma: Vinket hadet til guttene, brakk fingeren?! Hvordan er det mulig?!

Robert har alltid sagt til meg at jeg er en kløne. Han har veldig rett i det! Jeg har en tendens til å gå på dørkarmene i huset titt og ofte, gjerne fordi jeg ser en annen vei mens jeg går. Jeg tror jeg har flere blåmerker på bena enn alle fire guttene, tilsammen! Jeg har alltid vært sånn – har jeg fortalt at jeg en gang brakk stortåen, fordi jeg smalt igjen døren oppå den … Joda … Der har du meg.

Det var morgen, jeg hadde fulgt Daniel til skolen og de to mellomste i barnehagen. Som alltid tegnet jeg hjerter og mennesker på vinduet, til Sebastians store glede. Som alltid, blåste jeg kyss og vinket gjennom vinduet. Og det var da det skjedde! Jeg banket lillefingeren så inni h%#!,% hardt inn i den stålkanten under vinduet. (Du vet den som «rammer» vinduet inn) og følte med en gang at dette var ikke bra! Så plutselig begynte det å stråle i armen min. En kort tur på legevakten, både turnuslegen og den ordentlige legen mente jeg muligens hadde brukket noe og sendte jeg til sykehuset for røntgen.

Røntgen av hånden 📸

Etter at turnuslegen og legen på legevakten lo godt av meg og forberedte meg på gips og antydninger om at jeg kanskje burde finne på en tøffere historie å fortelle hvorfor jeg hadde gips på – og fem røntgen bilder senere, ble jeg sittende å vente på dommen. Ingen brudd! Bare en kraftig forstuelse! Heldigvis!!

Så til skrekk og advarsel: om du noen gang vurderer å vinke gjennom et vindu, tenk deg om to ganger før du gjør det! Og skulle du driste deg til å gjøre det, så sørg for å ha full konsentrasjon!

Ha en strålende dag – det er helg! Har du noen helgeplaner? Hva? 

⭐️PS, følger du FruBeversHverdag på Facebook, hvor du akkurat nå kan vinne antiaging sett fra Ame Pure ⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Klønete småbarnsmamma: Vinket hadet til guttene, brakk fingeren?! Hvordan er det mulig?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.