Den berømte TIDSKLEMMA! God eller dårlig unnskyldning? Hva er din erfaring?

Altså før har jeg ledd av folk som stadig skylder på tidsklemma! Tidsklemma har jeg sett på som en heller dårlig unnskyldning for ikke å rekke å gjøre ting. Jeg har tenkt at det handler om å prioritere rett, så får man til alt. Det var helt til jeg fikk miniklanen!

Jeg beklager til alle for da jeg jobbet med salg på Elixia (lenge før jeg fikk barn selv) og omtrent lo av folk som skyldte på tidsklemmen for at de ikke fikk trent! Jeg beklager virkelig! Lite visste jeg at jeg selv skulle skylde på akkurat det samme noen år senere. Altså jeg fatter ikke hvor tiden blir av! De siste årene føler jeg at ukene kun består av mandager og fredager! Ettermiddagene med guttene flyr av gårde før jeg har rukket å blunke! Det til tross for at det kaotiske kvelder jeg helst vil glemme eller dager jeg føler jeg bare flyr etter guttene og maser eller sier nei, nei, nei.

Her er en noen ting jeg kunne ønske jeg fikk bedre tid til:

-dusje alene, uforstyrret. Gjerne mer enn de tre minuttene jeg vanligvis har, fordi jeg har selskap på badet og gjerne inni dusjen og. (Åpen dusj er minus, når noen gjerne vil være med å dusje …)

-drikke en hel kopp kaffe og faktisk kose meg. Ikke bare bælme den i meg alt for varm, bare for å rekke den. (Er den kald, heller jeg den bare ut.., Bedre med litt for varm da)

-ikke alltid være bakpå med klesvasken. Visste du at skittentøyskurvene våre (4 stykker!!) aldri er tomme?!

Hvordan er det med DEG og tidsklemma? Føler du deg fanget av den? Eller går det fint? Har du noen gode tips til meg? *føler meg håpefull!*

Ha en fin kveld!

⭐️PS, Følg FruBeversHverdag på Facebook, hvor du akkurat nå kan vinne LUKSUSPAKKE FRA DECLEOR⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Den berømte TIDSKLEMMA! God eller dårlig unnskyldning? Hva er din erfaring?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.