Feilfylling av drivstoff på bilen? Er det mulig det da?

Er du som meg! Litt distré til tider? Jeg hadde lett svart NEI på dette spørsmålet. Inntil jeg gjorde det selv. Jeg kjørte inn på bensitasjonen som vanlig, grep jeg bensinpumpen og fylte. Startet bilen og kjørte over fem mil hjem. Parkerte på kjøpesenteret. Handlet det jeg skulle og satt meg i bilen igjen. Men den ville ikke starte. Av alle ting så ringte jeg naboen min og spurte han om hva han trodde var galt. (I lettere panikk) Han spurte om jeg hadde fullt drivstoff. Ja, svarte jeg. «Du har ikke fullt feil da?» POKKER! Jeg ringte bensinstasjonen der jeg hadde fylt og der bekrefter de at, joda, jeg hadde fylt bensin. En rask titt i lokketilbud på bilen og jeg hadde mest lyst til å skrike alle de stygge ordene jeg kan. Jeg hadde fylt diesel på pappas nye bensin bil! OG jeg hadde kjørt den fem mil, som var det dummeste jeg kunne gjøre …

Tilbake til det opprinnelige spørsmålet mitt, ja, det er fullt mulig å feilfylle drivstoff! Dessuten kan det bli skikkelig kostbart. Det anbefales å bytte motor og da snakker vi 100.000-, minst på nye biler… Det er rart jeg fortsatt får låne pappas bil, ikke sant?

Visste du at det ikke er mulig å fylle motsatt, fylle bensin på en diesel bil? På grunn av pumpen. Den skal visstnok ikke passe…  Har du feilfylt før?

Klem,

Linn💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Feilfylling av drivstoff på bilen? Er det mulig det da?

  1. Rikke

    Huff, så kjipt! Leste nettopp det samme på Casakaos-bloggen, følger du den? Kanskje hun blei inspirert av deg 😊 Jeg skal prøve å huske å ikke gjøre samme feilen, det er dyrt nok med bil fra før!! 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.