Helgen som fløy avgårde med krangling og bursdagsfeiring x 2 (igjen)!

Lørdag fløy dagen – uten at vi gjorde det store. Gjør ikke alle dager det, egentlig? Det var min stå opp tidlig dag, men alle guttene sov til klokken 08.30!! Kryss i taket, bank i bordet og tenna i tapeten! Har aldri skjedd før! Likevel virket de trøtte da de stod opp og har småkranglet med hverandre hele dagen. Litt mer enn hva som er normalt. Daniel var på overnattingsbesøk hos en kompis, så han var ikke hjemme.

In the making – jeg var kokken Ikveld…

På kvelden hadde vi invitert til bursdagsfeiring for tante Pluto, som fløy over for helgen, og Robert som fyller år søndag. På menyen stod det scampi og tagliatelle. Omtrent (den) eneste retten jeg kan lage. Bursdags»barnet» måtte jo få fri Ikveld, tenkte jeg. Robert er jo som regel den som lager mat i helgene. Men jammen tror jeg ikke alle likte maten min. Til barna serverte jeg kjøttsaus istendfor scampi. De var også fornøyde. Jeg trengte ikke lokke de med Daim en gang…

Det var en veldig koselig kveld! Guttene var i hundre, det er alltid stas med besøk. De sovnet alt for sent, men hva gjør vel det nå det er bursdagsfest?

Har du hatt en fin lørdag? Hva har du gjort? 

Klem,

Linn  💙

 

 

 

 

 

3 kommentarer til “Helgen som fløy avgårde med krangling og bursdagsfeiring x 2 (igjen)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.