Robert har bursdag! KJØPEkake og egg-deler i bursdagsgave gitt med kjærlighet!

I tradisjon tro når man har bursdag, ble Robert vekket på sengen. Med bursdagssang fra fire glade barn, kake (kjøpt for anledningen – ikke bakt med kjærlighet. Tanken som teller, ikke sant?) med lys og med pakker! Flagget var hengt ut og spisestuen igjen pyntet til bursdagsfest. Ifjor ble Markus lagt inn på Ullevål på bursdagen til Robert. Da var han bare 11 dager gammel. Heldigvis ingen innleggelser i år – så i år skal han feires med hele miniklanen!

Bursdagsfest er blitt et velkjent ord hos guttene. Fest betyr alltid kos og noe godt å spise. Til frokost hadde vi alt fra rundstykker, pålegg, sjokoladepålegg, frukt, kransekake og gulrotkake – kjøpt med kjærlighet!

Som dere vet, jeg elsker bursdager og temafester! Uansett om det guttene som skal feires eller om det er Robert. Jeg elsker å planlegge, utføre og ikke minst gjennomføre. Jeg liker detaljer, jeg liker tema. Robert fikk et barnslig tema, en slags blanding av cupcake tema etter Markus’ bursdag og PARTY-tema. Selvsagt fikk han også krone, pyntet av guttene. Skikkelig barne-bursdag 🎈 Derfor ble det kanelboller og gelé til lunsj. Akkurat passe barnslig! Guttene fikk Mc.donalds middag (til strålende jubel) og sushi til og prosecco til mamma og pappa etter at miniklanen var lagt.

Av oss fikk han en ny eggedeler. Han ønsket seg nemlig en som kan dele både skiver og båter. En skikkelig kjærlig gave, ikke sant? Han fikk også en super fin hverdagsklokke av oss.

Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort? Fortsatt god søndag til deg og dine! 

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook! ⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Robert har bursdag! KJØPEkake og egg-deler i bursdagsgave gitt med kjærlighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.