FruBeversHverdag VS spy! Klor. Antibac. Engangshansker. Munnbind. Barn oppkast.

Mer spy – enda godt jeg har kjøpt munnbind og klor …

Ny uke, nye muligheter! Ikke sant? Ikke noe god start på den nye uken ihvertfall: Markus våknet inatt og gråt. Han hadde kastet opp! I hele sengen sin, på sengekanten, på dynen og LilleLam ullpleddet sitt. Og hele seg. Jeg tok han rett i dusjen. Iløpet av kort tid etterpå kastet han opp 7-8 ganger til. Jeg ble småstresset, for i Mai ble han lagt inn på sykehuset på isolasjon fordi han kastet opp og var meget dehydrert. (Det innlegget kan du lese HER! )Uten at jeg hadde lagt merke til det en gang. Det er visst vanskelig å se på så små barn, da de kan ha andre symptomer enn noe eldre barn. Han fikk intravenøst i døgn og ble fin igjen.

Omgangssyken - meg : 2-0!

Omgangssyken – meg : 2-0!

Imorges var jeg på apoteket å hamstret munnbind, GEM og nesespray. I butikken kjøpte mer klor, klor wipes, flere engangslaken og Sprite. For den eldste pasienten min ville gjerne ha «grønn brus». Er man syk, så får man det man vil ha, ikke sant? Begge guttene er i fin form igjen og ingen har kastet opp nor mer. Heldigvis. Så nå gjenstår det bare å se om dett var dett eller om det er stille for stormen. Igjen. Har du gode tips til hvordan unngå å bli smittet, fortell meg gjerne. Jeg gjør alt for å slippe å spy! 

Klem,

Linn 😷 – med munnbind idag …

PS, følg FruBeversHverdag på Facebook!

Annonser


4 kommentarer til “Mer spy – enda godt jeg har kjøpt munnbind og klor …

 1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Nei, så forferdelig 👎🏼 æsj, jeg går bare å venter på at det skal innta huset her også. Er jo nesten ikke til å unngå når man har så mange barn som oss. Og jeg kjenner innleggene dine trigget emetofobien min 🙁 Masse masse god bedring til dere ❤️

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det blir litt sånn, man går å venter. Kjenner meg igjen der! Men det er lov å krysse fingrene å håpe at den hopper over huset deres, men som du sier, det er knapt til å unngå med mange barn i brh/skole. Takk, ingen har kastet opp siden søndag kveld, men sebs er fortsatt hjemme grunnet «karanten». Så nå krysser jeg fingrene for at vi er ferdige. Ha en strålende dag, søte Trine Lise 😘

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.