Hvorfor går tiden fortere når man blir voksen? Tiden raser avgårde – andre som føler det sånn?

Tiden raser av gårde! I et forrykende tempo! Innimellom føler jeg at det går i overkant fort, sånn som helgene. De er over før jeg vet ordet av det. Så kommer uken og jammen flyr ikke den avgårde like fort også. Og nå er det jammen meg snart jul – igjen!

R

To av de kuleste guttene jeg kjenner!

Husk å sett deg ned å nyt innimellom stress, mas og jag også. Jeg finner meg stadig sittende insofaen eller liggende på gulvet med barna rundt meg/oppå meg – og jeg nyter det! Jeg virkelig nyter det! Dette er hverdagen og de store gledene i den!

img_7575

Napoleonskake er beviset på at jeg er blitt voksen (som tiden flyr ….)

Tiden går definitivt fortere når man blir voksen. Men hvorfor er det sånn? For min del er det fordi jeg har så mye å gjøre 😂 Flere som føler det som meg? At tiden går fortere når man blir voksen?

Klem,

Linn 💙

Pssst, følg bloggens Facebook side ved å trykke liker HER!

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Hvorfor går tiden fortere når man blir voksen? Tiden raser avgårde – andre som føler det sånn?

  1. Sonja Durand

    Ja tiden går utrolig fort. Som barn og ungdom hadde jeg tid til alt! Det var sjelden tidsnød, hadde tid til både skole, lekser, lek, venner, familie. Nå er det akkurat som om det ikke er tid til alt det. Vi har nok mange flere gjøremål i hjemmet og slikt som tar tid. Men ellers tror jeg også det handler om at som barn er så mye nytt, vi sluker nye inntrykk, hjernen er i full utvikling og tar til seg alt som skjer. Som voksne er mye automatisert, vi tenker ikke over det vi gjør i øyeblikket, vi gjør det, og vipps så er den tiden borte.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.