Kule julebordstips som garantert skaper stemning! Black Friday og årets julebord @Herr & FruBever

Heldigvis har vi stort (hjemmelaget) spisestuebord 🍴

BlackFriday er dagen vi har vårt årlige julebord med venner! Ifjor måtte vi avlyse i siste øyeblikk da det var omgangssyke i huset, i år har vi klart å holde oss unna! (Jeg var meget klar: kjøpt masse antibac, engangshansker og tisselaken…) Heldigvis! Daniel er hos Pappa’n sin denne helgen, de to mellomste var på overnattingsbesøk hos tante Nina og Markus var hjemme. Han sov hele kvelden.

Jeg er litt over gjennomsnittet glad i sko 👠

Jeg er litt over gjennomsnittet glad i sko 👠 og benytter enhver anledning jeg kan til å gå med high heels!

På menyen stod det pinnekjøtt fra den lokale slakteren og alt som hører tid av fast og flytende. Før middagen fikk 3 av gjestene våre SMS med «hemmelige oppdrag«. En skulle skåle mest mulig. En skulle be om å ting tilsendt, uavhengig om det var noe hun trengte eller ikke og den siste skulle gi komplimenter. Det var så morsomt! Før middagen var servert var det drikke-sang-skål på gang og det ble mast å om å få vann, salt, pepper, mer kålrotstappe og komplimenter delt ut. Jeg så det var noen som hevet øyebrynene spørrende noen ganger. Under desserten avslørte vi de hemmelige oppdragene. Det anbefales å gjøre under et middagssseskap! Det var skikkelig morsomt og enda mer morsomt da det ble avslørt! Da var det mye «aha! skjønner jeg»!

Hemmelig oppdrag!

Hemmelig oppdrag!

Vi hadde også fotografering av alle gjestene våre med jule-rekvisita da de kom. Det var veldig morsomt! Det er første året vi har hatt det, men dette skal bli en ny tradisjon. Jeg skrev opp alle navnene til gjestene tilstede og neste år gjør jeg det samme. På den måten slipper man «var det ifjor eller året før jeg var syk?» Smart, ikke sant?

Jeg syns det var veeeeldig moro ✌🏻️

Jeg syns det var veeeeldig moro ✌🏻️

...sånn så bordet ut kl 03.30 😵

Bordet før gjestene kom og …sånn så bordet ut kl 03.30 😵

Hva Har du gjort i helgenKanskje du også var på årets første julebord? Uansett julebord eller ikke julebord, så håper jeg du hadde en finfin helg. 

Klem,

Linn 💙

psst, jeg blir kjempeglad om du vil like bloggens Facebook side, trykk: HER!

 

 

2 kommentarer til “Kule julebordstips som garantert skaper stemning! Black Friday og årets julebord @Herr & FruBever

  1. Avdelingholt/ Anja Holt

    Jeg skulle vært på julebord, men jeg hadde ungene og når ting er som de er og ble som de ble så ble jeg hjemme med Vilde. Det vil si, vi så Trolls og besøkte Jul i Vinterland. Dagen etter solgte vi lodd og dro tilbake til Jul i Vinterland. I dag skal julegrana ved kirken tennes!

    Herlige bilder og tradisjon! Likte veldig det hemmelige oppdraget!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.