En eneste god grunn til å bli ferdig med (det potensielle) julegave-stresset tidlig!

Adventstiden nærmer seg med stormskritt. Er du klar? Her er jeg klar for advent og jul! Jeg har julestjernen klar alt, må bare bytte en lyspære – den har tross alt hengt i taket i stuen siden ifjor jul. Er jeg sent ute med å ta den ned, eller er jeg bare tidlig ute? Det kommer vel kanskje an på øynene som ser? Uansett, jeg gleder meg. Adventstiden er den deiligste tiden på vinteren, syns jeg.

Julepkak

Julepakker

Jeg fikk meg faktisk til å bytte lyspære i julestjernen NÅ – så her er det stemning! Flere julepakker er allerede sirlig innpakket, noen er faktisk allerede levert til mottakeren. For første gang på flere år, så føler jeg at jeg har god tid, at jeg ligger godt an med alle forberedelser og pakker. Jammen er det deilig! I år skal jeg slippe unna det potensielle stressende julegavestresset! «Gevinsten» er at i hele desember kan jeg slappe av, kose meg, drikke kakao og spise pepperkaker med guttene. Er det noen som forresten skjønner poenget med at Berthas pepperkakemenn bare har et ben? (Det er jo ikke annet enn skikkelig irriterende … )

⭐️Endelig lys igjen ⭐️

⭐️Endelig lys igjen ⭐️

Hvordan ligger du an med juleforberedelser? Julekalender? Pakker? Julebord? Her har jeg stålkontroll på alt – enn så lenge.

Linn ❄️

 

 

Annonser

1 kommentar til “En eneste god grunn til å bli ferdig med (det potensielle) julegave-stresset tidlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.