Inspira har gått sammen og laget årets kuleste JULEKALENDER til DEG!

Idag er det første søndag i Advent! Julegatene er åpnet og juletrær er tent. Stemningen sitter i kroppen og dagen brukes til å pynte i huset. Siden julen virkelig nærmer seg, vil jeg dele en teaser på årets Inspira julekalender med DEG!

Jeg er så heldig å være del av et flott bloggnettverk, Inspira. Vi er 11 ulike bloggere i forskjellige sjangere og i år har vi laget en super julekalender til våre lesere. For å delta og ikke minst være sikker på å få med seg alle lukene, vil jeg anbefale deg å følge alle de andre bloggene også. (Trykk på linkene for å gå direkte til bloggene)

Absolutt hjemme

Avdeling Holt

FruBevers Hverdag som daglig leder i familien O.J.

FruJacobsen

Hverdagen på Fjellborg

Klin Kokkos

Livet i Casa Didriksen

Louises Lille verden

Mitt Storkebarn

Petrus og Petrine

Kalenderen starter 1. Desember så følg med. Her er virkelig noe for ALLE!

God første søndag i Advent til deg!

img_0783

Klem,

Linn ❄️

Psst, husk å følge bloggens Facebook side for dagens luke til årets Inspira julekalender!

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Inspira har gått sammen og laget årets kuleste JULEKALENDER til DEG!

  1. Nann Karin

    Jeg jobber akkurat med de ulike innleggene, slik at jeg har tid til å slippe de, selv om det er arbeidsdager og alt som hører til i desember. Det er forøvrig en snodig greie at vi skal treffe alle i desember og i juni. Hva med de ti andre månedene likksom.. men jeg digger julekalender og har faktisk gått til innkjøp av en tekalender til meg selv, På Lille Interiør. Da må jeg i alle fall sette meg ned å drikke den i løpet av dagen 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.