FruBever tester Nûby Citronganix – all natural! Nytt og spennende merke i Norge!

Jeg er som nevnt tidligere veldig opptatt av baby/barneting. Sikkert litt over gjennomsnittet! Det er kanskje ikke så rart med fire gutter på 7 år, 3 år, 2 år og 9 måneder? Vel, nylig kom jeg over et helt nytt og veldig spennende merke: Nûbe! Markus testet for litt siden ut de super smarte hotsafe skjeene, det kan du lese HER!

Nûbe har også en hygiene serie som heter Citroganix – all natural. Det ligger i navnet, alt er helt naturlig og uten skumle tilsetningsstoffer som baby/barn ikke skal ha i seg. I denne serien finnes alt fra våtservietter, antibac, gel til tannfrembrudd, tannkremer, brystvortekrem, badeskum m.m. og kremer til såre barneromper.

Markus er strålende fornøyd med tanngelen sin 😊

Markus er strålende fornøyd med tanngelen sin 😊

Hvorfor jeg heller velger en naturlig serie? Nettopp fordi den er naturlig! Idag vil jeg dele min erfaring med Teething Gel. Selvsagt er denne kun laget av naturlige ingredienser. Jeg har prøvd denne tanngelèn når Markus har fått tenner. Denne lindrer tannkjøttet/gummen hans og minsker smerter fort. Itillegg varer den opp til 4 timer. Det er ikke noe farlig i den, så om han skulle svelge gelen, gjør det ikke noe. Den er også effektiv mot bakterier og tar 99,99 av bakterier som forårsaker hull i tenner. I motsetning til den mer kjente Dentinox, lukter denne «rent». Dessuten kommer den med en smart liten «smokk» eller skinne (Gum-eez, som den så fint heter) som jeg enkelt påfører gelen i og gir til Markus. Veldig praktisk, ikke sant? Skulle du ha tannverk som voksen, så kan du bruke denne også.

Tnu

Trygg og smart!

Nûbe Citroganix har også en tannkrem. Denne har jeg prøvd på Jonathan, da den anbefales først fra 24 måneder. Jonathan er nemlig veldig glad i å spise (svelge) tannkremen og det er jo ikke bra. Men med denne så gjør det ikke noe. Den er helt trygg og ufarlig å svelge!

img_6460

Tenker DU over hva du bruker av naturlig / ikke naturlige produkter?

Klem,

Linn 💙

Psssst, om du vil lese mer om vår hverdag, følg bloggens Facebook side: HER!

 

 

3 kommentarer til “FruBever tester Nûby Citronganix – all natural! Nytt og spennende merke i Norge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.