Markus (9mnd) update: Nok en ny kul er oppdaget på han … #fuckcancer!! Kryss fingrene og tenk gode tanker!

… Det er ikke mange dager siden jeg skrev at jeg oppdaget en kul, under den venstre armen til Markus. Det er som et slags blåmerke, et par cm langt og det buler litt ut. Når jeg beveger på det, kjenner jeg at et er noe der. Dette er på samme side hvor kreftsvulsten var på binyren. Han har hatt den godt over 3 uker nå. Den siste uken har vi hatt den under observasjon og selvsagt vært i kontakt med Rikshospitalet.

Natt til søndag, våknet han og gråt. Jeg satt med ned ved siden av sengen hans og strøk han over hodet. Dette har jeg gjort med han siden han var nyfødt og det virker alltid. Han blir rolig og sovner igjen. Da kjenner jeg det. En liten kul. På størrelse med en ert, rett bak skallebenet, på høyre side. Det gikk grøsninger nedover ryggen min og jeg vurderte et lite øyeblikk om jeg skulle vekke Robert for å få han til å kjenne på den. Midt på natten! Snakk om rasjonell tankegang … Jeg lot selvsagt være å vekke han.

Heldigvis vil han ikke huske noe fra denne tiden ...

Heldigvis vil han ikke huske noe fra denne tiden …

Jeg har snakket med Rikshospitalet flere ganger og de har valgt å ta han inn til UL, BT målinger, blodprøver og samtale med onkologen torsdag denne uken. Kulen i nakken virket ikke onkologen veldig bekymret for, da det trolig er en lymfekjertel. Men den under armen … Igjen, kan jeg ikke annet enn å krysse fingrene og håpe på det aller beste. Det virket sist gang, så satser på at det virker igjen xxx

Klem,

for øyeblikket en bekymret mamma 💙

Psssst, vil du lese mer om Markus og vår hverdag m.m. trykk: HER!

 

 

Annonser

19 kommentarer til “Markus (9mnd) update: Nok en ny kul er oppdaget på han … #fuckcancer!! Kryss fingrene og tenk gode tanker!

 1. Anniken vd Cappelle

  Åååh .. sender masse masse positive tanker! Han er heldig som har en løvinne som deg til mamma, Linn! 💙💙💙

  Svar
 2. Louise

  Kuler skremmer livskiten ut av en! Gabriel hadde en sånn på samme sted som du beskriver ved skallebenet. Det er visst helt normalt at man kjenner de så godt på babyer. Den under armen er nok mere skummel selvom det finnes et hav av lymfekjertler der også. Stor klem til en tapper mamma❤️

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Den i hodet bekymrer meg ikke veldig, men den under armen. Som har vært der i flere uker og kan visstnok være tegn på tilbakefall på kreften. Hadde noen av de tre andre hatt en liten kul på kroppen ville jeg nok ikke vært så stresset, men med tanke på hans sykdomshistorie er det en helt annen sak med han. Shit! Jeg gruer meg … 🙄 krysser fingrene og håper definitivt på det beste!! Ha en fin dag, Trine Lise 💙

   Svar
 3. Marita

  Sender deg mange klemmer! Kan ikke engang forestille meg hvordan mammahjertet har det i en sånn situasjon, men krysser fingre og tær for dere 💙

  Svar
 4. Line

  Skjønner deg så godt!!! Krysser alt jeg har!

  Må bare si at kuler ved skallebenet, bak ørene, har begge mine hatt – særlig merkbare når de er små, men det har ikke vært noe galt her.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.