Dagens enkle lunsjTIPS: Omelett-vafler! Kjapt, enkelt og godt!

Jeg er som kjent ikke noe mesterkokk (eller vanlig kokk, for den saks skyld)! Men jeg elsker god mat! Heldigvis er Robert veldig glad i å lage mat. Hverdagsmiddagene er det stort sett jeg som står for, da jeg er hjemme i permisjon med Markus enda. Nå som M er blitt større, er det plutselig blitt viktig å gi han mat til ca samme tid hver dag. Ofte spiser jeg mat samtidig med han. Han blir strålende fornøyd for en brødskive, et rundstykke og frukt. Jeg derimot, ikke glad i brødskiver. Derfor fikk jeg en strålende ide! Syns jeg ihvertfall selv. Jeg skulle lage omelett-vafler! Markus digget det! Han liker det meste han blir servert, ikke så kresen enda – heldigvis.

Omelett-vafler in the making

Omelett-vafler in the making

Det ligger i navnet, det er omelett laget i vaffeljernet. Her er det bare å ta utgangspunkt i egg, så putter du oppi det du har av rester i kjøleskapet. «Oppskriften» min er enkel:

4 egg

en halv røkt pølse uten skinn i små biter (eller bacon)

en neve revet ost

litt vann

en klype salt

rør alt sammen i en bolle og stek i vaffeljernet.

serveres med en gang, med ristet brød og en liten grønn salat til.

img_5785

Markus sin tallerken 🍴

Markus sin tallerken 🍴

Jeg husker da jeg var liten, så laget vi ofte toast i vaffeljernet. For det var sååå mye bedre enn vanlig ostesmørbrød i ovnen, minnes jeg. Har du noen andre tips til hva jeg kan lage i vaffeljernet? Har du laget noe annet enn vafler i vaffeljernet?

Bon Appetitt 🍴

L💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Dagens enkle lunsjTIPS: Omelett-vafler! Kjapt, enkelt og godt!

  1. anita Husevåg

    Det var lurt! Vi spiser omelett ofte her, men har aldri prøvd det i vaffeljernet.
    Jeg må dog vente med å prøve det en stund, vårt vaffeljern tok nemlig kvelden her for et par uker siden.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.